Takaisin

Ympäristöystävällinen ja helppo Budbee box

Hertsin pakettiautomaatti valikoima monipuolistuu entisestään , kun asiakkaiden arkea tulee helpottamaan uusi Budbee box! Täysin fossiilivapaa ja älykäs toimituspalvelu, jossa pakettisi toimitetaan valitsemaasi Budbeen pakettiautomaattiin. Saat tilauksen saavuttua koodin, jolla saat noudettua paketin silloin kun se sopii sinulle parhaiten.

Budbee on Euroopan markkinoiden vihrein kotiinkuljetuspalvelu. Budbee etsii jatkuvasti uusia tapoja pienentää ympäristövaikutuksia ja kehittää yritystään jatkuvasti uusilla, innovatiivisilla ja käytännöllisillä ratkaisuilla, jotka ovat hyväksi niin asiakkaille, kumppaneille kuin myös maapallolle. Budbee on valmis panostamaan kestävään kehitykseen, oli kyse sitten tavarapyörien käyttämisestä, fossiilittomien polttoaineasemien asentamisesta tai vihreiden terminaalien käytöstä – kunhan se edistää kestävää kehitystä pitkällä aikavälillä.

Budbee boxin lisäksi Budbee toimittaa suoraan kotiovellesi. Voit valita myös toimituksen aikavälin ja toimitustavan – vaihtoehtoisesti he voivat koputtaa, soittaa ovikelloa tai jättää paketin kotiovesi taakse. Budbee on mahdollistanut erittäin nopeat, saman päivän toimitukset suoraan kotiin pääkaupunkiseudulla.

Hertsin Budbee pakettipisteen löydät 2. kerroksen hissiaulasta Fat Lizardin ja Fitness24Sevenin välistä.

Lue lisää!

Takaisin