Saapuminen

Kauppakeskus Hertsi sijaitsee Herttoniemessä, metroaseman ja Itäväylän kupeessa. Hertsiin on erinomaiset kulkuyhteydet Herttoniemen metroasemalta.

Lataa tästä saapumisohjekartta (PDF)

Autolla

Hertsin parkkihalliin pääset autolla kahdesta eri sisäänkäynnistä. Sisäänajoväylät sijaitsevat Insinöörinkadulla ja Operaattorinkadulla. Hertsi suosittelee käytämään Operaattorinkadun sisäänajoa. Insinöörinkadun sisäänajon läheisyydessä on Hertsin asuntojen työmaa-alue ja työmaa-alueesta voi aiheutua väliaikaisia häiriöitä liikenteeseen.

Parkkihallissa on maksuton pysäköinti 2 h, järjestelmä toimii rekisterinumerotunnistuksella. Pysäköintiä hallinnoi Aimo Park Finland Oy. Parkkihallin maksimikorkeus on 2,3 metriä. Maksuautomaatit löytyvät tasoilta P1, P2 ja P3.

Katso pysäköinnistä lisää tästä

Hertsistä löytyy yhteensä 20 kpl sähköautojen latauspisteitä pysäköintitasoilta P1 ja P2.

Metrolla

Hertsiin on helppo tulla metrolla. Herttoniemen metroasemalta Hertsiin kävelet katettua ylikulkusiltaa pitkin (reitti kulkee metron valvomorakennuksen takaa) tai muutamassa minuutissa Linnanrakentajantietä.

Bussilla

Bussit pysähtyvät Hertsin läheisyydessä esimerkiksi Linnanrakentajantiellä ja metroasemalla. Katso reitti HSL:n reittioppaasta.

Polkupyörällä ja kävellen

Hertsiin saavut helposti myös kävellen tai polkupyörällä. Sisäänkäyntien läheisyydestä löytyy reilusti polkupyöräparkkeja. Lähimmät kaupunkipyöräasemat löytyvät kävelymatkan päästä Hitsaajankadulta ja Hiihtäjäntieltä.

Hertsin pohjakartta

Tutustu kauppakeskuksen pohjakarttaan ennakkoon jo ennen vierailuasi!