Ajankohtaista

Kierrättäminen työmaalla on kaikin puolin fiksua – Hertsissä kierrätetään sertifioidusti kaikki mahdollinen

Tiesitkö, että nykyään lakikin määrää, että rakennustyömaalla pitää kierrättää? Hertsin työmaalla kierrätetään jo pelkästä tottumuksesta. Hertsillä on myös LEED-ympäristösertifikaatti. – Keräämme rakennusjätteen, sen mitä tulee. Siitä eritellään metallit, muovit ja puu, jotka hoidetaan jätehuollon kautta kiertoon. Myös sekajätettä tulee, mutta pyrimme minimoimaan sen määrän, kertoo työmaan vastaava rakennusmestari Harri Tanhola.

Äitien ja perheen lauantai 11.5. – tule nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta!

Tervetuloa Megahertsiin askartelemaan äitienpäiväkortteja, nauttimaan Jokeri Pokeri Box -taikaesityksistä ja muusta hauskasta! Hertsi ja Megahertsi kutsuvat perheet äitienpäiväaaton tapahtumaan lauantaina 11.5. klo 11–15 Megahertsiin.

Palkinto sankaruudesta on sukkapallo – Purkka ja muut pelastuskoirat treenasivat Hertsin työmaalla

Hertsin työmaalle saatiin maaliskuun viimeisenä sunnuntaina karvaista seuraa, kun pelastuskoirat kävivät treenaamassa etsintätöitä. Nina Pullin nelivuotias bordercollie Purkka oppi omistajansa mukaan paljon päivän aikana. Pelastuskoirat etsivät kadonneita hajuaistinsa avulla ja raunioissa koirat pystyvät tutkimaan ketterämmin koloja eloonjääneiden varalta. Pelastuskoirien käyttö voi pelastaa ihmishenkiä.

Kurkista Hertsiin virtuaalivideon avulla!

Lähipalvelukeskus Hertsi avautuu vuonna 2020. Voit kuitenkin kurkistaa sisälle jo nyt tämän havainnevideon avulla. Tervetuloa virtuaalimatkalle!     Haluatko saada tietoa Hertsin rakentamisen etenemisestä ja muista ajankohtaisista asioista kootusti sähköpostiisi noin kerran kuussa? Tilaa uutiskirjeemme tästä linkistä!

Ravintoloita, oleskelutilaa ja selkeää kulkemista – tällaisia asioita Hertsiin toivotaan

Me kysyimme, te vastasitte. Kysely Hertsiin tulevista palveluista kirvoitti paljon vastauksia – on mukavaa huomata, että Hertsi kiinnostaa teitä! Kysyimme muun muassa, millaisia palveluita Herttoniemen alueelta puuttuu, mitä palveluita Hertsiin toivotaan ja mitä asioita uuden lähipalvelukeskuksen suunnittelussa arvostetaan.

Hertsi somessa

Kaipaatko kuntosalia, jonne voit mennä juuri silloin kun huvittaa? Hertsiin avattavassa Fitness24Sevenissä saat treenata mihin kellonaikaan tahansa! 💪⏰

Hyvää kasvissyöjien päivää! Tänään vietetään myös kansainvälistä kahvipäivää. Kahvin ja kasvisruoan rakastajat saavatkin Hertsissä nauttia Cafe Noin antimista, joihin kuuluu muun muassa kasvislounaita ja valikoitua kahvia. Lue lisää alla olevasta artikkelista!

Seuraa Hertsin rakentumista tilaamalla uutiskirjeemme.