Pysäköinti

Pysäköintihalli avoinna 6:00–24:00.
Hallissa on 2h ilmainen pysäköinti, joka toimii kameratunnistuksella.

Pysäköinnissä ei käytetä lipukkeita, vaan järjestelmä tunnistaa rekisterinumeron ja pysäköinti veloitetaan pysäköintiajan mukaan. Yli 2 h pysäköinnin voit maksaa maksuautomaateilla P1, P2 ja P3 -tasoilla, Taskuparkki-sovelluksella tai Aimo Parkin nettisivuilla 48h kuluessa: https://easy.aimopark.fi/1. Mikäli pysäköintiä ei ole maksettu 48h kuluessa, lähetetään pysäköinnistä lasku (sekä 5 euron laskutuspalkkio) kotiosoitteeseen.

 • 650 pysäköintipaikkaa, joista liityntäpysäköintiin ja asukkaille varattu 230 paikkaa
 • 13 invapaikkaa
 • 20 sähköautojen latauspistettä pysäköintihallin tasoilla P1 ja P2 (molemmissa 10 paikkaa)
  Latauksen hinta on 0,22€/kWh ja lataus alkaa heti kun auto liitetään laturiin.
 • 6 sähköautojen suurteholatauspistettä tasolla P2 (ABC-lataus)
  Latausteho max 150 kW
 • 22 pysäköintipaikkaa vähäpäästöisille ajoneuvoille (<130g CO2/km) tasoilla P1 ja P2, molemmissa 11 paikkaa.
 • 3 maksuautomaattia: tasolla P1 ja P2 keskiaulojen vieressä sekä P3 kerroksessa.

Pysäköintihallissa on varattuna paikkoja myös liityntäpysäköintiin ja liityntäpysäköinti-asiakkaille halli on avoinna klo 5-24. Liityntäpysäköintipaikkoja ei ole erikseen merkitty, vaan voit ajaa vapaalle paikalle.

Hertsin pysäköinnin hoidat helposti Taskuparkki-sovelluksella

Hertsissä on käytössä Taskuparkki-sovellus. Taskuparkin avulla voit ajaa suoraan ulos pysäköintihallista, eikä maksuautomaatilla käyntiä tarvita. Kameratunnistuksen ansiosta autosi tunnistetaan automaattisesti, kun saavut parkkihalliin. Voit ajaa sisään ja ulos ilman parkkilappuja tai edes puhelintasi. Mikäli pysäköinnistä koituu kuluja, sovellus veloittaa automaattisesti juuri oikean maksun ja lähettää kuitin suoraan sähköpostiisi.

Hertsin kanta-asiakkaille 3 tuntia ilmaista pysäköintiä

Hertsissä pysäköinti on maksutonta kaikille kahden tunnin ajan, jonka jälkeen veloitetaan 2,00€ per alkava tunti. Hertsin kanta-asiakkaille tarjoamme vielä yhden lisätunnin. Oheisen lomakkeen täyttämällä voit liittyä kanta-asiakkaaksi ja saada tunnin lisää ilmaista pysäköintiaikaa.

Huom! Pysäköintiaika alkaa, kun asiakas ajaa Hertsin pysäköintihalliin sisälle ja päättyy, kun asiakas ajaa ulos. Kameratunnistukset sijaitsevat ovilla. Asiakkaan autolla on tasan 2h (kanta-asiakkailla 3h) aikaa olla hallissa, jonka jälkeen alkaa normaali pysäköintiveloitus. Mikäli asiakas on epävarma käytetystä ajasta, suosittelemme tarkistamaan tilanteen maksuautomaateilla ennen ulosajamista.

Näin asennat Taskuparkin:

 1. Etsi Taskuparkki-sovellus App Store (iOS) tai Google Play (Android) -sovelluskaupasta ja asenna se
 2. Avaa sovellus ja valitse Rekisteröidy, jos et ole ennen käyttänyt Taskuparkkia tai Kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
 3. Syötä yhteystietosi ja paina rekisteröidy
 4. Lisää maksukorttisi tiedot valitsemalla Lisää maksukortti. Syötä kortin tiedot ja paina OK
 5. Lisää autosi tiedot valitsemalla Lisää auto. Syötä rekisterinumero, aktivoi vaadittu kameratunnistus ja paina Tallenna muutokset
 6. Olet valmis! Nyt voit ajaa suoraan sisään parkkihalliin ja nauttia sujuvasta pysäköinnistä

Aktivoi 3 h pysäköintietu Taskuparkki-sovelluksella

Huom! Pysäköintihallin maksimikorkeus on 2,3 metriä.

Puomiton pysäköinti

Katso tästä puomittoman pysäköinnin esittelyvideo.

Aimo Park Easy pysäköintijärjestelmä mahdollistaa nopean pysäköinnin ilman puomeja ja portteja. Voit ajaa sisään ja ulos pysähtymättä. Pysäköinnin voit maksaa Easy –maksuautomaatilla tai Taskuparkki –sovelluksella, jos sinulla on kameratunnistus aktivoituna rekisteritunnuksellesi Taskuparkki sovelluksessa.

Pysäköintijärjestelmä perustuu rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Ajeassasi sisään kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen ja aloittaa pysäköinnin. Pysäköintiaika ja hinta määräytyy kohteessa käyttämäsi ajan perusteella. Ulosajaessasi kamera tunnistaa jälleen autosi rekisteritunnuksen ja päättää pysäköinnin.

Mikäli hallista ajetaan ulos maksamatta, eikä maksua makseta myöskään Aimo Parkin sivuilla: https://easy.aimopark.fi/1 48h sisällä, lähetetään pysäköinnistä lasku kotiosoitteeseen. Laskun lähettämisestä peritään 5 euron laskutuslisä.

Maksamisen vaihtoehdot

 1. Pysäköinnin voit maksaa Taskuparkki –sovelluksella, johon on syötetty voimassaoleva maksukortti ja rekisteritunnuksella on kameratunnistus aktivoituna sovelluksessa.
 2. Maksuautomaatti tasoilla P1, P2 ja P3, johon syötetään auton rekisteritunnus. Automaatti kertoo pysäköinnin pituuden ja hinnan. Maksaminen onnistuu automaatilla vain maksukortilla.
 3. Jälkikäteismaksu verkkosivuston kautta (easy.aimopark.fi) 48h kuluessa
 4. Lasku suoraan kotiin automaattisesti, mikäli pysäköintiä ei ole maksettu kahdella edellä mainitulla tavalla. Pysäköinnin hintaan lisätään 5€ laskutuslisä.

Pysäköinnin hinta

Ensimmäiset kaksi tuntia ovat ilmaisia (kanta-asiakkaille 3h) ja sen jälkeen alkavilta tunneilta 2,00€ / tunti. (Huomioithan että liityntäpysäköinnille on eri hinta).

Huom! Pysäköintiaika alkaa, kun asiakas ajaa Hertsin pysäköintihalliin sisälle ja päättyy, kun asiakas ajaa ulos. Kameratunnistukset sijaitsevat ovilla. Asiakkaan autolla on tasan 2h (kanta-asiakkailla 3h) aikaa olla hallissa, jonka jälkeen alkaa normaali pysäköintiveloitus. Mikäli asiakas on epävarma käytetystä ajasta, suosittelemme tarkistamaan tilanteen maksuautomaateilla ennen ulosajamista.

Liityntäpysäköinti

Liityntäpysäköinti tapahtuu kerroksissa P1 ja P2. Paikkoja on tarjolla yhteensä 100.

Liityntäpysäköinnin hinta on 1€ / 12 tuntia ja tämän jälkeen pysäköinti jatkuu normaalin Hertsin hinnaston mukaisesti. Saapuessasi liityntäpysäköintiin, käy näyttämässä matkakorttilukijalle voimassa olevaa HSL -matkakorttia tai mobiililippua QR-lukijalle. Tämän jälkeen syötä rekisteritunnuksesi viereiseen maksuautomaattiin ja maksa liityntäpysäköinti. Mikäli pysäköintisi kestää yli 12 tuntia, tulee sinun käydä maksamassa maksuautomaatilla ylimennyt osa pysäköinnin jälkeen.

Taskuparkki –sovellusta ei voi toistaiseksi käyttää liityntäpysäköintiin. Mikäli sinulla on Taskuparkkisovellus ja ajat liityntäpysäköintiin, tulee ennen halliin ajoa laittaa sovelluksessa rekisteritunnukseltasi kameratunnistus pois päältä. Mikäli jätät kameratunnistuksen päälle Taskuparkki –sovellukseesi ajaessasi liityntäpysäköintiin, Taskuparkki veloittaa pysäköinnistäsi normaalihinnaston mukaisen hinnan.

Liityntäpysäköinti on avoinna ma – su 5–24. Klo 5-6 poistuminen metrolle tai busseille tapahtuu pysäköintihallin porraskäytävästä. Porraskäytävä sijaitsee P1 ja P2 kerroksissa samalla sivulla kuin sähkölataustolpat (tolpista noin 25 metriä oikealle – seuraa opasteita).  Klo 6 jälkeen kulku pysäköintihallista Hertsiin tapahtuu normaalisti kauppakeskuksen kautta.

Lisätietoja ja hinnat: Aimo Park Finland Oy, www.aimopark.fi
Taskuparkki-pysäköintisovelluksen asiakaspalvelu puh. 0207 812 461