Hertsi lyhyesti

Hertsi on paljon enemmän kuin perinteinen kauppakeskus. Hertsi on voimakkaasti kehittyvän Herttoniemen uusi keskusta. Se tarjoaa Herttoniemen ja lähialueiden kymmenille tuhansille asukkaille ja kauttakulkijoille monipuoliset palvelut saman katon alla. Hertsiin on helppo tulla hoitamaan arjen ostokset, viihtymään kirjastossa, treenaamaan kuntosaleilla tai vaikka tapaamaan ystäviä kahviloissa tai ravintoloissa. Hertsin monipuoliset palvelut toivottavat sinut tervetulleeksi.

 • Sijainti: Herttoniemi, Helsinki
 • Kulkuyhteydet: sijainnin ansiosta Hertsiin voi saapua helposti kevyen liikenteen väyliä pitkin tai julkisilla kulkuneuvoilla (metro/bussi). Kauppakeskuksen läheisin pääväylä on Itäväylä, joka kulkee aivan Hertsin vieressä. Hertsi sijaitsee Linnanrakentajantien ja Insinöörinkadun kulmassa.
 • Liikkeitä: noin 50
 • Liiketilaa: 23 000 m²
 • Asuntoja: noin 300 kpl
 • Pysäköinti: 650 autopaikkaa, 20 sähköautojen latauspistettä
 • Palvelut: ravintolat ja kahvilat, erikoiskauppa, kauneus- ja hyvinvointipalvelut, päivittäistavara, julkiset palvelut, hoivapalvelut, päiväkoti, hypermarket
 • Omistajat: Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia, Aktia Henkivakuutus, Yleisradion Eläkesäätiö, Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt
 • Kävijämäärä 2023:    3,03 miljoonaa
 • Myynnit 2023:              89,2 miljoonaa euroa

Info

Kauppakeskuksesta löytyy useita digitaalisia infonäyttöjä. Kosketuksella toimivat infonäytöt opastavat muun muassa liikkeiden sijainnit ja aukioloajat.

Langaton verkko

Hertsissä on maksuton langaton verkko keskuksen käytävillä ja oleskelualueilla: ”Hertsi_wifi”.

Langattoman verkon käyttöehdot löydät täältä.

Liikkuminen keskuksessa

Hertsissä on huomioitu esteetön liikkuminen.

 • viisi asiakashissiä
 • neljät liukutasot/ -portaat
 • kolme porrashuonetta

Voit tutustua pohjakarttaan tästä

Tarjoamme lainaksi pyörätuolin kauppakeskuksessa asiointia helpottamaan. Lainaaminen onnistuu soittamalla valvomoon 0406313071.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita omistajiensa kanssa kauppakeskuksen yleisiin tiloihin. Mikäli haluat mennä lemmikin kanssa liikkeisiin, varmistathan aina liikkeen myyjältä asian. Huomioithan, että lemmikki on myös kauppakeskuksessa aina omistajansa vastuulla ja omistaja vastaa siitä, ettei lemmikki aiheuta häiriötä.

WC-tilat

WC-tilat löytyvät Prisma-tasolta, eli Hertsin 1. kerroksesta, Prisman kassoja vastapäätä. WC-ryhmästä löytyy myös inva-WC/sukupuolineutraali WC ja lasten vessa/lastenhoitohuone. Lasten vessassa on myös matala WC-istuin perheen pienimmille.

Toiset WC-tilat löytyvät samasta kerroksesta, Hertsin Apteekin ja Kotipizzan läheisyydestä. Tämä WC-ryhmä on unisex ja vierestä löytyy myös erillinen inva-WC, jossa lisäksi lastenhoitotaso.

Kirjasto-tasolta 2. kerroksesta löytyy rauhallinen lasten hoitohuone, jossa hoituvat vaipanvaihto ja vauvanhoito erillisessä imetys- ja hoitotilassa. Hoitotilassa on mahdollisuus ruoan lämmittämiseen ja hetken hengähdystaukoon. Tilasta löytyy myös Vaippamaatti, josta löytyy yleisimmät vaippakoot, puhdistusliinoja ja pientä välipalaa.

Pankkiautomaatit

Kauppakeskuksessa on yksi pankkiautomaatti. Nosto-automaatti sijaitsee Prisman kassoja vastapäätä. Nosto-automaateista saa myös 10 euron seteleitä.

Pakettipalvelut

Postin pakettiautomaatit sijaitsee pysäköintihalli P1-tason aulassa tultaessa sisään kauppakeskukseen. Aulaan pääsee myös Tokmannin ohi ja vasemmalle liukutasoa pitkin ylös.

Pakettipisteen ja Budbee Boxin automaatit löytyvät Hertsin 2. kerroksesta Ravintola Fat Lizardin ja Fitness24Sevenin välisestä hissiaulasta. Pakettipisteen automaateista voit noutaa Matkahuollon, PostNordin sekä useimmista automaateista myös DHL Expressin paketit Pakettipisteen pakettien lisäksi.

Pullonpalautus

Pullonpalautus sijaitsee Prisman toisen sisäänkäynnin vieressä, Insinöörinkadun puoleisessa osassa, keskuksen 1. kerroksessa. Toinen, pienempi pullonpalautuspiste löytyy Tokmannin edestä katutasolta.

Defibrillaattori

Kauppakeskuksessa on kaksi defibrillaattoria. Defibrillaattorit sijaitsevat Prisman asiakaspalvelupisteessä ja Kotipizzaa vastapäätä, huoltohissien vasemmalla puolella.

Säilytyslokerot

Löydät lukolliset säilytyslokerot Hertsin 1. kerroksesta läheltä Prisman infoa. Ne sijaitsevat coworking-tilaa vastapäätä. Lokerot toimivat millä tahansa älykortilla, eli sulkeuvat ja avautuvat samalla kortilla. Säilytyslokerot ovat asiakkaillemme ilmaisia ja niissä voi säilyttää tavaraa klo 6-22 välillä. Yön yli säilyttäminen ei ole mahdollista.