Uusia vuokralaisia Hertsissä
Takaisin

Uusia liikkeitä avautunut Hertsiin

Upeita uutisia asiakkaillemme: loppuvuodesta Hertsin liikevalikoima vahvistui entiseltään, kun meillä avasi ovensa Peten Suutari, 24 Pesula ja nyt uusimpana tulokkaana DNA kauppa.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme lähes kaiken arkeen ja juhlaan saman katon alta vaivattomasti ja läheltä. Paljon odotettu Peten Suutari on jo nyt lunastanut kaikki odotukset. Taidokas Pete palvelee yli 30 vuoden rautaisella ammattitaidolla. Jokainen työ suunnitellaan ja sovitaan asiakkaan yksilöllisen tarpeen perusteella. Lisäksi katutasolta Insinöörinkadun puolelta, Tokmannia vastapäätä löytyy arjen pelastaja, 24 Pesula. Näin joulunkin kynnyksellä mahdollisuus pestä petivaatteet, tyynyt ja matot silloin kun aikatauluihin parhaiten sopii, tekee mahdollisesta joulusiivouksestakin huomattavasti mukavampaa.

Lisäksi DNA Kauppa on myös saapunut Hertsiin. Kattavasta ja mielenkiintoisesta valikoimasta löytyy mitä mahtavimpia ideoita pukinkonttiin. DNA osaavat asiantuntijat auttavat sinua mielellään löytämään sopivimmat ratkaisut juuri sinun tarpeeseen. Liikkeen löydät 1. kerroksesta apteekkia vastapäätä.

Tervetuloa!

Takaisin