Takaisin

Uusia kodin ja harrastamisen liikkeitä Hertsiin

Hertsin palvelutarjonta täydentyy entiseltään: tiedossa on lisäravinteita, videopelivalikoiman parhaimmistoa ja kesänajan Finlayson iki-ihana pop-up myymälä.

Grow

Grown laajasta valikoimasta löytyy laadukkaita lisäravinteita kaiken tasoisille urheilijoille. Grow haluaa olla sinun treenisi tukena ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään. Avajaistarjous -10% loppusummasta, voimassa 18.6. asti.

Grown löydät 1. kerroksesta Fafa’sia vastapäätä.

Lue lisää!

Gameroom

Game Room latautuu! Gameroomin myymälästä löydätte videopelivalikoiman parhaimmistoa uudesta vanhaan, keräilykortteja, leluja, Funko Poppeja, lautapelejä ja paljon muuta kiinnostavaa!

Gameroomin löydät 1. kerroksesta Melissa Konditorian vierestä.

Lue lisää!

Finlayson Pop-up

Kesä on vihdoin täällä, kuten myös rakastettu Finlaysonin pop-up- liike. Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä se elää uutta elämää ja on vakuuttunut, että paras tapa kunnioittaa sen historiaa on rohkeus, ennakkoluulottomuus ja jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia tuotteita. Finlayson-myymälöistä löydät monipuolisen valikoiman kodintekstiilejä. Tule ihastumaan!

Finlaysonin pop up-liikkeen löydät 1. kerroksesta Mustin ja Mirrin vierestä.

Lue lisää!

https://hertsi.fi/kauppa/finlayson-pop-up/

Takaisin