Tokmanni
Takaisin

Tokmannissa asiointi helpottuu Hertsin myötä

Herttoniemen asukkaille tuttu Tokmanni palvelee Megahertsissä, joka uudistuu ensi vuonna osaksi Hertsiä. Valikoimista löytyvät pukeutuminen, kodin puhdistus, kosmetiikka, puutarha, vapaa-aika ja kodin tekniikka, elintarvikkeita sekä isona osastona myös kodintekstiilit.

Myymäläpäällikkö Tina Stenman Herttoniemen Tokmannista kertoo, että heidän vahvuutensa on laaja valikoima, edullinen hintataso, heidän omat merkkinsä, edulliset merkkituotteet, hyvät perustuotteet – siis kaikki mitä arjessa voi tarvita.

– Ja meillä on tietenkin miellyttävä asioida! Stenman lisää.

Hertsin osaksi siirryttäessä myymälää tullaan järjestelemään uudelleen.

– Kulkuyhteydet vain paranevat ja asiakkaiden asiointi helpottuu, Stenman kertoo tyytyväisenä.

Hertsin rakentumisessa Stenman iloitsee lisääntyvästä pysäköintitilasta, joka on tällä hetkellä rajallinen. Hän odottaa myös paljon erilaisia uusia asiakkaita, kun moni palvelu siirtyy saman katon alle.

Kattava valikoima ja laaja aukiolo

Herttoniemen liikkeessä on niin sanottu kaupunkivalikoima, joka ei ole kaikkein laajin, mutta isommat liikkeet löytyvät läheltä Porttipuistosta ja Itäkeskuksesta. Kaiken Tokmannin valikoimiin kuuluvan pystyy myös tilaamaan Herttoniemeen muutaman päivän toimitusajalla.

Herttoniemessä Tokmannilta ostetaan paljon yleispesuaineita, kosmetiikkaa, perustarvikkeita ja vaihtuvia kampanjatuotteita.

– Haluamme tuottaa asiakkaillemme iloa ja hyötyä halvoilla hinnoilla ja helpottaa heidän elämäänsä hyvillä tarjouksilla ja valikoimilla sekä laajoilla aukioloajoilla. Meillä palvellaan kaikkia ystävällisesti ja olemme rentoja ja rehtejä!

Stenman muistuttaa, että nyt Megahertsissä palvelevassa Tokmannissa sunnuntaiaukiolo on pidentynyt. Nykyään asiakkaat saavat shoppailla sunnuntaina kymmenestä iltaseitsemään.

– Tervetuloa vaan kevätostoksille! Täällä on paljon uusia kevätjuttuja, kauniita esineitä, kodintekstiilejä sun muuta!

 

 

Haluatko saada tietoa Hertsin tulevista vuokralaisista ja muista ajankohtaisista asioista kootusti sähköpostiisi noin kerran kuussa? Tilaa uutiskirjeemme tästä linkistä!

Takaisin