Takaisin

Tervetuloa Hertsin joulun avaukseen LA 2.12. klo 11-15

Tervetuloa nauttimaan hauskasta ohjelmasta ja ihanasta joulufiiliksestä Hertsin joulun avaukseen lauantaina 2.12. klo 11-15.

Tule tervehtimään joulupukkia tonttuineen ja kuulemaan jouluterveiset suoraan Korvatunturilta. Jouluinen photo booth odottaa valokuvattavia, tule nappaamaan kauniit joulukorttikuvat lapsista tai vaikka koko perheestä. Kuvat tai muut kuvalahjat voit teettää helposti Hertsin Tunnin kuvassa. Samalla kannattaa tulla pelaamaan hauskaa Joulumysteeri-peliä, jossa autetaan pukkia karanneiden porojen etsinnässä. Luvassa myös herkullisia palkintoja pelaajille.

Hertsissä kello 11-15
– joulupukki ja tontut tavattavissa Prisman infon vieressä, 1. krs
– jouluinen photo booth -kuvausseinä Espresso Housen vieressä, 1. krs
– Joulumysteeri-peli ”karanneet porot” alkaa myös Espresso Housen vierestä, 1. krs

Mukana tapahtumassa on myös DJ Snowboy, joka on päivän aikana tavattavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa, Prisman edessä. Tämän lisäksi DJ Snowboy keikkailee yhdessä hyvän ystävänsä Lumihiutaleen kanssa kahden maagisen musiikkiseikkailun verran klo 12 ja klo 14 INTO SCHOOL -päiväkodin tiloissa Hertsin 3. kerroksessa. Tammikuussa avattavan päiväkodin ovet ovat avoinna koko joulun avauksen ajan, ja tarjolla on herkkuja sekä kasvomaalausta ja jouluisia askarteluita.

Lisäksi myös paljon muuta jouluista ohjelmaa ja yllätyksiä, tervetuloa mukaan!

Takaisin