Tasaiset asiakasvirrat julkisen liikenteen solmukohdassa

Lähipalvelukeskus Hertsiin on tulossa monta arjen helpottajaa saman katon alle. Joukkoon toivottaisiin vielä esimerkiksi suutaria ja leipomo–kahvilaa.

Keskeinen sijainti, julkisen liikenteen solmukohta, jatkuvasti kasvava asuinalue ja paljon työpaikkoja lähialueella. Siinä muutama syy, joiden ansiosta Hertsi on hyvä paikka myös vuokralaiselle. Hertsin vaikutusalueella asuu jo nyt lähes 50 000 ihmistä ja luku tulee vielä kasvamaan.

– Väkimäärä ja hyvät kulkuyhteydet luovat tasaisen kassavirran helppokulkuisessa ja tyylikkäässä lähipalvelukeskuksessa, sanoo Leila Kettuoja Hertsin vuokraustiimistä.

Kettuojan kanssa Hertsin vuokrausta hoitava Marjo Rosendahl luonnehtii Hertsin yrittäjäkantaa arjen helpottajiksi.

– Hertsiin tulee esimerkiksi päiväkoti. Kun lapsen hakee työpäivän jälkeen, on samalla reissulla helppoa poiketa ruokakauppaan, kirjastoon tai kuntosalille, jotka kaikki sijaitsevat samassa rakennuksessa. Kaiken keskellä voi juhlistaa arkea tai pyhää pysähtymällä johonkin lukuisista kahviloista ja ravintoloista.

Tilaa vielä uusillekin vuokralaisille

Hertsin palvelut ovat niitä olennaisia palveluita, joita ihmiset tarvitsevat arjessaan. Ankkurina toimivat nykyisen Megahertsin vuokralaiset sekä Hertsiin tuleva Prisma, Herttoniemen kirjasto, nuorisotilat ja hoivakoti. Ravintolamaailmaan on haettu uusia toimijoita, joilla on vahva osaaminen alalta. Lisäksi vuokralaisiksi on vahvistunut muun muassa liikunta- ja kauneudenhoitopalveluita.

Vielä on tilaa uusillekin yrittäjille. Hertsiin toivottaisiin vuokralaisiksi esimerkiksi suutaria, leipomo–kahvilaa, telealan palveluita, sisustusliikettä sekä kauneus-, terveys- ja hyvinvointialojen yrittäjiä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

< TAKAISIN