Uusia vuokralaisia Hertsissä
Takaisin

Syksyllä Hertsi kasvaa ja kehittyy

Ei siltä tänäkään vuonna vältytä – syksy saapuu ja arki alkaa jälleen. Hertsissä syksy on kuitenkin jännittävää aikaa ja tuo mukanaan paljon hyvää: uusia vuokralaisia, parempia palveluita ja entistä viihtyisämpää vapaa-ajanviettoa.

Hiusfashion Hertsin Keidas hemmottelee ja hoivaa luonnollisesti

Tänä syksynä Hertsissä avataan monta uutta liiketilaa, jotka kartuttavat keskuksen monipuolista palvelutarjontaa entisestään. Yksi uusista yrityksistä on parturi-kampaamo Hiusfashion, joka avaa ovensa näillä näkymin maanantaina 7.9. Mukanaan Hiusfashion tuo Hertsiin kaivattuja ratkaisuja ekologisemman ja hellemmän hiustenhoidon saralla.

– Tavallisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi tarjoamme erilaisia ekokampaamopalveluita, kuten kasvivärjäyksiä ja savivaalennuksia. Ihmisillä on nykyään paljon hiuspohjan ongelmia ja juuri niihin tarjoamme räätälöityjä palveluita. Keskitymme myös kotimaisuuteen ja käytämme sekä myymme pääasiassa kotimaisia tuotteita, kertoo yrittäjä Satu Stefanovic.

Kampaamon sisustus on suunniteltu eko-painotteiseen konseptiin sopivaksi ja on raikkaan erilainen verrattuna perinteisiin kampaamotiloihin. Sisustuksessa on käytetty paljon vanhaa ja kierrätettyä tavaraa sekä luonnonmateriaaleja. Liikkeestä löytyy muun muassa 1800-luvun antiikkisenkki ja työpisteet on tehty vanhoista puulavoista. Työntekijöille tila on viihtyisämpi, kun kauniin sisustuksen lisäksi kampaamossa on reilusti ikkunapinta-alaa, eikä töitä tarvitse tehdä pelkän keinovalaistuksen voimin:

– On ihana toivottaa asiakkaat tervetulleeksi luonnonvaloa tulvivaan tilaan, Stefanovic kehuu.

Hiusfashionin avajaisiin ei ole enää montaa yötä ja koko tiimi odottaa h-hetkeä innolla. Vaikka erityinen syksy vaatii erityisiä järjestelyjä ajanvarausten ja muiden arkisten asioiden suhteen, vallitsee Hiusfashionissa silti positiivinen tunnelma:

– Olemme iloisia siitä, että saamme tulla Hertsiin palvelemaan kaikkia lähiasukkaita ja metrolla kulkevia. Uuteen liiketilaamme on helppo tulla ja tottakai meillä on myös paljon huippuja avajaistarjouksia!

24Pesula auttaa arjessa ja pesee puolessa tunnissa

Toinen uusi vuokralainen 24Pesula aloittaa toimintansa Hertsissä marraskuussa. Liiketila avataan lähipalvelukeskuksen katutasoon, Tokmannia vastapäätä. Itsepalvelupesula on kaivattu lisä keskuksen palveluihin ja auttaa arjen pyörittämisessä kummasti – täällä arkipyykit, matot ja muut suuret kodintekstiilit puhdistuvat nopeasti kauppareissun aikana!

– Kaikki pesut hoituvat puolessa tunnissa tai nopeammin. Myös kuivaukset käyvät sukkelaan tehokuivausrummuissa tai lukittavissa kuivauskaapeissa, kertoo yrityksen markkinointipäällikkö ja osakas Nico Nevala.

Kaikki pesut sisältävät hajusteettoman pesuaineen. Pesujen hinnat vaihtelevat valitun koneen mukaan ja tavalliset arkipyykit hoituvat edullisesti kuuden euron kertamaksulla. 24Pesulassa avajaisia odotetaan innolla, sillä palautteiden perusteella palvelu on odotettu lisä Hertsin palveluvalikoimaan: tasopestävien mattojen pesuun ei alueella ole ollut aiemmin vastaavaa palvelua. Uusi pesula tarjoaa alueen asukkaille myös paikan kohdata ja tehdä uusia tuttavuuksia:

– Toivomme, että voimme olla apuna herttoniemeläisten arjessa tarjoamalla parhaat mahdolliset laitteet mattojen sekä pyykin pesuun ja kuivaukseen. Pesulat ovat myös perinteisesti melko sosiaalisia ympäristöjä, joissa juttu luistaa!

Mieleisiä muutoksia niin pienille kuin isoille

Hertsissä on paljon palveluita, mutta myös monenlaista mukavaa tekemistä aikuisille ja lapsille. Haluamme panostaa lähipalvelukeskuksen oleskelutiloihin ja tehdä niistä mahdollisimman viihtyisät kaikille asiakkaillemme. Siksi lasten leikkipaikka siirtyy uuteen sijaintiin tänä syksynä ja on noin 2–3 viikkoa kestävän muutostyön ajan pois käytöstä maanantaista 24.8. lähtien.

Aikuisten toiveet taas toteutuvat kun uusi coworking-tila aukeaa tiistaina 1.9. uudella paikallaan Hertsin 1. kerroksessa, Terveyskaupan vieressä. Työskentelytila tulee varmasti tarpeeseen syksyllä varsinkin niille, joille toimistolla tai kotona työskenteleminen on hankalaa syystä tai toisesta.

Myös Hertsin Apteekki muuttaa lokakuussa vanhalta paikaltaan katutasosta keskuksen 1. kerrokseen, Prisman ja pullonpalautuksen viereen.

Palvelut paranevat päivä päivältä

Mutta eivät syksyn uudistukset siihen lopu – Hertsin kattava palveluiden kirjo sen kun kasvaa syys- ja lokakuun aikana! Seuraavana lähipalvelukeskuksessa ovensa avaavat aasialaistyyppiset ravintolat Luckiefun’s, Kung Food Panda ja Noodle Story. Myös arjen kätevät palvelut hammaslääkäriasema Hampaasi ja Peten Suutari aloittavat toimintansa Hertsissä pian.

Takaisin