Uusia vuokralaisia Hertsissä
Takaisin

Poikkeustila: Keskuksessa vapaat aukioloajat 24.3. alkaen

Herttoniemen lähipalvelukeskus Hertsissä siirrytään tiistaina 24.3. noudattamaan vapaita aukioloaikoja koronavirusepidemian vuoksi toistaiseksi. Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi kannattaa harkita take away -annosten tilaamista ravintoloista ja ruokaostosten noutoa tai kotiinkuljetusta.

Muutoksia aukioloaikoihin

Tämä tarkoittaa sitä, että liikkeiden, palvelujen sekä ravintoloiden ja kahviloiden aukioloajat Hertsistä voivat supistua normaalista. Aukiolomuutokset löydät Hertsin verkkosivulta.

Nouda take away -annokset tai tilaa suoraan kotiovellesi

Kaikista Hertsin avoinna olevista ravintoloista ja kahviloista saat take away -annokset mukaasi.

Fat Lizard: Take away -annokset tilaat kätevästi soittamalla 020 155 1050. Wolt ja Foodora kuljettavat herkut kotiovellesi. Katso ruokalistalta sinulle maittavat annokset https://ravintolafatlizard.fi/herttoniemi/

Sesonkipuoti: Tilaa herkut helposti netistä osoitteessa www.sesonkipuoti.fi/tilaa tai soittamalla 040 136 6609. Yli 30 euron tilaukset kuljetetaan kotiin ilmaiseksi Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen ja Kauniaisiin.

Kotipizza: Pizzat ja muut herkut myös kuljetettuna kotiin tai työpaikallesi, tilaukset osoitteesta www.kotipizza.fi

Myös muut ravintolat ja kahvilat ovat lähiaikoina ottamassa käyttöön kotiinkuljetuspalveluita. Kerromme näistä Hertsin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi lounasravintola Cafe Noi ja kreikkalainen ravintola Akropolis Greek Grill tarjoavat maukkaita take away -annoksia. Tarkistathan aina ajankohtaiset aukioloajat nettisivuilta.

Hertsin apteekki voi järjestää lääkkeiden kotiinkuljetuksen riskiryhmiin kuuluville Lähitaksin avulla. Soita apteekkiin 010 411 7380 ja kysy lisää.

Ilahduta kukkaistervehdyksellä

Herttoniemen Kukka. Nyt on aikaa nauttia kotona kukkien kauneudesta tai ilahduttaa kotona olevia ikäihmisiä kukilla. Herttoniemen Kukka välittää kukkatervehdyksen kaikkialle Suomeen ja muualle maailmaan. https://herttoniemenkukka.ekukka.fi/

Tee ruokaostokset jonottamatta

Prisma: Valmiiksi keräiltyjen ostosten nostaminen auton takaluukkuun on helppoa ja nopeaa, kun ostokset saat kylmälokerosta ilman jonottamista. Prisman noutopiste sijaitsee Hertsissä parkkihallin P1-tasolla. Voit tilata ostokset Prismasta myös kotiisi: https://www.foodie.fi/herttoniemen-alue-kotiinkuljetuksen-toimitusalue

Lähipalvelukeskus seuraa koronaepidemian aikana viranomaisohjeita ja reagoi muutoksiin tarvittaessa nopeasti.

Takaisin