Parturiliike M Room
Takaisin

Parturiliike M Room huolehtii miesten siistimisestä ilman ajanvarausta – tarkista, mikä trendi on ehdottomasti mennyt jo ohi

Parturoinnin lisäksi M Room alkaa asiakkaiden toiveesta tarjota muitakin palveluja, kuten korva- ja nenäkarvojen vahausta. Minja Mattila M Roomista kertoo, että miehet haluavat nykyään huolehtia ulkonäöstään. Hän paljastaa myös, mikä hiustrendi on jo kauhistus ja mikä vasta tulossa.

Hiustenleikkuun lisäksi M Roomista saa parranajoa koneella tai amerikkalaiseen tyyliin veitsellä. Valikoimasta löytyy nykyään myös hiuspohjahierontaa ja kasvokuorintaa. Toukokuussa palveluihin lisätään nenä- ja korvakarvojen vahausmahdollisuus asiakkaiden pyynnöstä.

– Aina kun tuomme valikoimaan lisäpalveluita, kysymme asiakkailta, mitä he haluaisivat. Miehet ovat tänä päivänä paljon tietoisempia ulkonäöstään ja huolehtivat itsestään paljon paremmin kuin esimerkiksi 10 vuotta sitten, kun M Room perustettiin, liiketoimintajohtaja Minja Mattila kertoo.

Lyhyet jonot ja jäsenyysetuja

M Room tarjoaa parturointipalveluja miehille ilman ajanvarausta. Selaimen kautta toimivalla My M Room -palvelulla voi kuitenkin laittaa itsensä etänä jonoon. Palvelu myös ilmoittaa, jos jonossa tapahtuu muutoksia.

Hertsissä asioiva voi siis esimerkiksi laittaa itsensä jonoon, hoitaa muita asioita ja siirtyä sitten kohti keskuksen toisessa kerroksessa sijaitsevaa M Roomia, kun oma palveluaika lähestyy.

Kuinka pitkiä jonot sitten ovat?

– Yleensä parturiin pääsee nopeasti, Mattila arvioi.

Loppuviikko on kiireisempää kuin alkuviikko. Monet laittavat hiukset kuntoon viikonloppua ja juhlia varten.

– Palveluun pääsyn aika vaihtelee liikkeestä riippuen. Hertsissä varmasti tulee olemaan todella pienet jonotusajat alkuun.

– Ja sitten on tietysti meidän jäsenyydet. Jäsenkorteilla pääsee parturiin nopeammin ja edullisemmin, Mattila muistuttaa.

M Roomin erilaiset jäsenyydet ovat pakettihintoja, joilla saa vuodeksi erilaisia palveluita jäsenyyden mukaan. Esimerkiksi Silver-jäsenyydellä saa 380 eurolla 16 hiustenleikkuuta vuodessa, kolme Extra Premium -palvelua, vapaavalintaisen M Roomin hiustuotteen, pääsyn jonon ohi ja muita alennuksia.

Esimerkiksi kiireinen isä voisi Hertsissä hakea poikansa töiden jälkeen päiväkodista, käydä leikkauttamassa omat hiuksensa ja samalla reissulla leikkauttaa lapsensa hiukset alennushintaan. Lisäksi kolmesti vuodessa saisi parturikäynnin yhteydessä kaupan päälle rentouttavan pää- ja kasvohieronnan.

M Room on aina halunnut Herttoniemeen

M Roomille on etsitty liiketiloja Herttoniemestä jo pitkään.

– 10 vuotta sitten, kun ensimmäinen M Room avattiin Kamppiin, yrittäjä halusi laajentaa myös nimenomaan Hertsikaan. Olemme etsineet sieltä tiloja, mutta toistaiseksi alueen lähin M Room on ollut Itiksessä, minne avasimme vuosi sitten.

Lähipalvelukeskuksen rakentaminen tuli siis M Roomille kuin tilauksesta. Vaikka yritys tuleekin Hertsissä olemaan toisessa kerroksessa hieman kauempana Prisma-tason hulinasta, Mattila uskoo, että asiakkaat löytävät Hertsin M Roomin.

– Alueelle rakennetaan niin paljon ja tulee uusiakin asuinalueita. Hertsin sijainti on niin keskeinen, että uskomme että tulee kyllä paljon asiakkaita.

Vuosaaressa jonoon, Herttoniemessä penkkiin

Hertsin sijainti liikenteen solmukohdassa on Mattilan mielestä kätevä myös asiakkaille.

– Jos lähtee ajamaan vaikka Vuosaaresta, voi laittaa itseensä jonoon My M Roomin kautta. Siinä ajassa sitten pääseekin jo parturin tuoliin, ja voi jatkaa matkaa vaikka töihin keskustaan.

– Toivomme tietenkin, että saisimme liikkeestä nopeasti toimivan ja ihmiset tulisivat käymään Hertsissä.

Mattila muistelee suunnitteluvaiheen tunnelmia. Alueen asukkaille ja Hertsin vuokralaisille on järjestetty tutustumispäiviä, joissa yrittäjät ja asukkaat ovat päässeet tapaamaan toisiaan.

– Itsellenikin tuli tosi lämmin fiilis Herttoniemen hyvästä yhteisöllisestä tunnelmasta!

Takatukat liehumaan

Parturiketjussa on helppo seurata ja ennustaa myös hiusmuodin trendejä. Mikä on nyt in ja mikä ehdottomasti out?

– Näkyvin trendi on se, että on alettu kasvattamaan vähän pidempää hiusta ja klassista mallia. Ananastukat on aika out. Viisi vuotta sitten kaikki halusivat ananastukan, eli pidemmän keskeltä ja lyhyet sivulta. Nyt asiakkaat lähinnä toivovat, ettei ainakaan sitä ananasta.

– Kaikki pidempi on tulossa, erityisesti takatukat, Mattila paljastaa.

Takaisin