Takaisin

Palaa kiireettömästi arkeen Hertsissä

Mitä jos tänä vuonna palaisit arkeen täydellä repulla energiaa ja iloista mieltä? Kauppakeskus Hertsissä paluu arkeen käy kepeästi lukuisien liikkeiden ja palveluiden äärellä.

Starttaa syksy hakemalla hyvää oloa ja mieltä Hertsin rakastetuilta kuntosaleilta. Elixiassa ja Fitness24/7:ssä treenaavat kaiken ikäiset ja tasoiset liikkujat. Liikuntaharrastuksen aloittamista ei siis kannata arastella.

Muista myös ottaa taukoa arkeen ja helliä hiuksia kesäauringon jäljiltä Hertsin osaavissa ja ammattitaitoisissa kampaamoissa tai partureissa. Kattavat kampaamopalvelut tarjoavat Hiusfashion Hertsin Keidas, parturikampaamo Hiusneito ja miesten oma M-room.

Syksyn tulle näkö kannattaa käydä tarkistuttamassa Silmäasemalla, jotta taululle tai näytölle ei tarvitse siristellä. Silmäasemalta löydät laajan valikoiman huippusuosittuja silmälasimerkkejä. Mitä, jos tänä syksynä kokeilisit jotain aivan uutta? Silmiä ilahduttamaan saat myös Herttoniemen kukasta kauniit kukkakimput arjen iloksi itselle tai ystävälle.  Ihanimmat kukkakimput sidotaan toiveidesi mukaan syksyn upeissa väreissä.

Pieni vaatekaapin päivitys tuo piristystä pitkälle syksyyn. Jokaiseen makuun löytyy vaihtoehtoja Prismasta ja Tokmannilta. Pidä myös matkassasi myös jotain jo aiemmin rakastettua ja kunnostettua säästäen luontoa ja lompakkoa. Kaiken ikäisille lapsille teet löytöjä Kidia Second Handilla ja Peten suutarissa annat suosikkikengillesi uuden elämän. Peten suutarista saat kenkiin liittyvät suutari­palvelut sekä muut perinteiset suutarityöt ammattitaidolla ja kotimaisena käsityönä.

Ajoittain hektisen arjen keskellä haluisimme toivottaa teidät tervetulleeksi hengähtämään rentouttavalle makumatkalle Hertsiin. Meidän yli 10 ravintolan ja kahvilan joukosta vaativampikin herkkusuu löytää oman suosikkinsa. Valinnanvaraa on aasialaisista mauista burgereihin, sushista näppäriin street food-herkkuihin ja kaikkea siltä väliltä – jälkiruokia unohtamatta.

Hertsissä arkeen paluu on täynnä rentoa fiilistä ja iloa! Kurkkaa parhaat edut ja vinkit täältä!

Takaisin