Takaisin

Paketit kätevästi automaatista

Erityisesti tänä jouluna on tärkeää muistaa lähimmäisiäsi läheltä ja kaukaa. Pakettien lähettämisestä on tehty entistä helpompaa: maksa lähetys netissä ja vie paketti lähelläsi olevaan automaattiin. Myös pakettien nouto onnistuu sukkelasti automaatista omien menojen ohella. Hertsin sekä pakettipiste että postin automaatti palvelevat sinua ma-su klo 6-24.

Pakettipisteen automaatit tuovat arkeesi nopeutta, joustavuutta ja helppoutta niin pakettien vastaanottamiseen kuin lähettämiseen. Pakettipiste on monipuolinen, sillä automaateistamme voit noutaa Matkahuollon, PostNordin sekä useimmista automaateista myös DHL Expressin paketit Pakettipisteen pakettien lisäksi. Hertsin Pakettipisteen löydät 2. kerroksen hissiaulasta Fat Lizardin ja Fitness24Sevenin välistä.

Hertsissä on myös Postin automaatti, josta voit noutaa pakettisi, vaikka kauppareissusi yhteydessä – juuri silloin kun se sinulle sopii (klo 6-24). Tee maksuton ohjaus OmaPosti-sovelluksella. Postin automaatit sijaitsevat P1-pysäköintitasolta katutasolle 0 vievässä aulassa. Katutasolta 0 pääsee helpoiten automaateille Tokmannin ohi, vasemmalle liukutasolla ylös.

Lisätietoja: pakettipiste posti

Takaisin