Koira talutushihnassa
Takaisin

Musti ja Mirri toivottaa lemmikit ja omistajat tervetulleiksi Hertsiin

Tassujen rapinaa, ystävällistä nuuskuttelua ja iloisia haukahduksia. Mustin ja Mirrin henkilökunta tarjoaa lemmikeille rapsutuksia ja niiden omistajille lämminhenkistä palvelua Hertsin uudessa myymälässä.

Musti ja Mirri on vuonna 1988 perustettu lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliike. Myymäläketju onkin huolehtinut jo yli 30 vuotta suomalaisten lemmikkien hyvinvoinnista ja tarpeista.

– Asiakkaitamme ovat kaikki ne eläinten omistajat, jotka haluavat tarjota lemmikeilleen laadukasta ravintoa ja kokonaisvaltaista huolenpitoa, kertoo Musti ja Mirri Herttoniemen myymäläpäällikkö Minttu-Mari Rahikainen.

Iloinen koira Musti ja Mirri -liikkeessä

Jokainen asiakas on tärkeä, karvoihin katsomatta

Parhaiten Mustissa ja Mirrissä tekevät kauppansa koirien ja kissojen ruoat sekä herkut. Myös kissanhiekkaa ja lemmikkien ulkoilutarvikkeita ostetaan paljon. Valikoimasta löytyy paljon muutakin, myös eläinten erityisruokavaliot huomioon ottaen – muun muassa viljattomia herkkuja sekä raakaruokaa.

– Myymme myös Pohjantähden vakuutuksia lemmikeille. Tarjoamme hyvin laajan kirjon lemmikin hyvinvointiin liittyviä tuotteita, Rahikainen kehuu.

Suurin osa Mustin ja Mirrin tuotteista on suunnattu koirille ja kissoille, mutta hyllyistä löytyy tuotteita myös jyrsijöille, kaneille, akvaariokaloille ja linnuille. Lemmikit ovat aina tervetulleita myymälään omistajiensa kanssa, omistajien vastuulla tietenkin.

– Lemmikit ovat kunnia-asiakkaitamme! Tarjoamme niille makupaloja ja rapsutuksia vierailujen yhteydessä.

Koira naisen sylissä Musti ja Mirri liikkeessä

Uusi myymälä palvelee entistä paremmin

Herttoniemen Musti ja Mirri on toiminut muutaman vuoden ajan Hitsaajankadulla. Hertsin valmistuessa myymälä siirtyy uuteen, isompaan liiketilaan, johon mahtuu kattavampi valikoima lemmikkien lempituotteita. Uuden valikoiman suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaiden toiveet ja hyllyihin lisätään tuotteita, joilla on erityisesti kysyntää juuri lähialueella.

– Asiakkaat ovat innoissaan, kun tulemme lähemmäs Herttoniemen keskustaa, muiden kauppojen läheisyyteen. Myös isompi myymälä ja uusi valikoima houkuttelevat ostoksille, Rahikainen pohtii.

Hertsin myymälän auetessa ostosten teko helpottuu kertaheitolla. Lähipalvelukeskuksen parkkipaikkojen ansiosta Mustiin ja Mirriin pääsee asioimaan jatkossa kätevästi omalla autolla. Matka taittuu helposti myös metrolla tai bussilla.

– Toivomme näkevämme uudessa myymälässä Hitsaajankadulta tuttuja kanta-asiakkaitamme ja toivotamme myös uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi!

Takaisin