Jungle Juice Bar
Takaisin

Mitä Jungle Juice Barissa kannattaa tilata? Hertsin mehubaarista tulee arjen vitamiinilisä

Värikäs viidakkoketju Jungle Juice Bar on tarjoillut smoothieita suomalaisille vuodesta 2011. Ensi vuonna niitä saadaan nauttia myös Hertsissä.

Petteri Fagerström Jungle Juice Barista kertoo, että mehubaari on perustettu juuri siksi, että kaupungilta saisi mukaan myös terveellisiä välipaloja silloin, kun ihmiset liikkuvat paikasta toiseen.

Hertsi on sekä paikalliskeskus että julkisen liikenteen solmukohta, joten Jungle Juice Bar pystyy tarjoamaan tuotteitaan sekä herttoniemeläisille että ohikulkijoille.

Helppo tapa lisätä vihanneksia ja hedelmiä ruokavalioon

Mehut ja smoothiet puristetaan paikan päällä tuoreista raaka-aineista. Joukkoon lisätään myös superfoodeja, pakastemarjoja ja proteiininlähteitä, mutta tarkoitus on säilyttää kaikki hyvät vitamiinit ja entsyymit tarjoamalla mahdollisimman tuoreita aineksia.

– Itse join juuri meidän Chia Ninja -smoothien lounaaksi. Se on todella vihreä pläjäys, jossa on seassa chiasiemeniä, vähän hedelmiä, lehtikaalia, pinaattia ja tuoreen kurkun mehua sekä sitruunaa, limeä, persiljaa ja inkivääriä. Chia Ninjaan kuuluu myös avokado, jonka itse tilaan tuplana. Miltei satakiloisena ja treenaavana pärjäsin pitkälle iltapäivään!

Fagerströmin mukaan smoothieilla ei ole tarkoitus korvata aterioita, vaan täydentää ruokavaliota hedelmillä ja kasviksilla, joita kaikkien pitäisi muutenkin syödä.– Jos Hertsissä menee vaikka Prismaan lasten kanssa käymään, ja he käyttäytyvät tosi kiltisti, niin heidät voi palkita mehukkailla smoothieilla. Tottakai voisi valita vaikka jäätelön, mutta smoothiessa on paljon vitamiineja ja muuta hyvää, ja se on silti lapsille mieluinen.

Hyvä valinta myös ilmaston kannalta

Smoothien on myös ekologinen välipala, sillä vegaaniset ja kasvispohjaiset tuotteet ovat hiilijalanjäljeltään pienempiä. Joissain Jungle Juice Barin smoothieissa on kuitenkin maitopohjaista heraa, sillä osa asiakkaista luottaa siihen proteiininlähteenä.

Myös pakkauksiin liittyviä asioita pyöritellään paljon, ja tällä hetkellä on päädytty biohajoavaan muoviin. Valintaa on punnittu yhdessä VTT:n kanssa. On mahdollista, että muovin kierrätyksen kehittyessä tehdään muutoksia. Tärkeintä on kuitenkin valita vallitsevista vaihtoehdoista paras.

– Aina pitää tehdä se mikä on mahdollista!

Fagerström uskoo myös, että Suomessa tullaan menemään ympäristöasioissa reippaasti eteenpäin.

– Asiakkaamme ovat fiksuja ihmisiä, joita kiinnostaa, mitä he syövät ja miten maapallo voi. Koska se on tärkeää asiakkaillemme, se on tärkeää meille, ja tästähän yrityskin on syntynyt. Ilmastonmuutos huolestuttaa ja painaa ihmisiä nyt, joten tarjoamme huolettoman vaihtoehdon, josta ei tarvitse potea syyllisyyttä.

Vihersmoothiella kausiflunssaa vastaan

Mikä smoothie olisi mukava energiapommi piristämään arkea ja pitämään kausiflunssat loitolla?

– Suosittelen Green Frogia, siinä on kotimaista lehtikaalia, eli runsaasti vihreää! Siihen lisäksi vielä ehkä avokado- tai inkiväärilisä. Erityisesti jälkimmäinen tuo tömäkkää potkua. Jos flunssa uhkaa painaa päälle, niin smoothien seuraksi kannattaa tilata inkiväärishotti, Fagerström vastaa.

Hertsi on Fagerströmin mielestä oikein hyvä lisä Herttoniemeen.

– Olemme pitkään miettineet, miten pääsisimme laajentamaan alueelle. Herttoniemi on varmasti kaivannut tällaista paikalliskeskusta, vaikka Redi ja Itis löytyvätkin läheltä. Me olemme innoissamme kun pääsemme palvelemaan asiakkaita, joiden ei tarvitse olla enää kuivin suin arjessaan!

 

 

Haluatko saada tietoa Hertsin tulevista vuokralaisista ja muista ajankohtaisista asioista kootusti sähköpostiisi noin kerran kuussa? Tilaa uutiskirjeemme tästä linkistä!

Takaisin