Fitness24Seven
Takaisin

Millaiset ihmiset käyvät kuntosalilla öisin? Fitness24Seven tarjoaa joustavat aikataulunsa jatkossa myös Hertsissä

Kuntosaliketju Fitness24Seven on nimensä mukaisesti kuntosali, joka on auki kellon ympäri. Kuntosalilla öisin käyminen ei kuitenkaan ole oikeastaan niin outo juttu – suurin osa kävijöistä on vuorotyöläisiä. Herttoniemen asukkaat ovat kaivanneet Fitness24Seveniä alueelle, ja ensi vuonna toive toteutuu.

Fitness24Sevenin aluepäällikkö Kira Chydenius kertoo ketjun valttikortin olevan erinomainen hinta-laatusuhde perinteiselle kuntosalille.

Saleissa on perusvarustelu, minkä lisäksi joillain saleilla järjestetään myös ohjattua ryhmäliikuntaa, mikä kuuluu jäsenyyteen.

– Tällä hetkellä meillä on 49 salia Suomessa. Perusjäsenmaksulla, joka on 19,90 euroa, saa kortin, jolla pääsee kaikille saleille ympäri vuorokauden. Suurin osa saleista on standardisaleja, joista löytyy kuntosali ja personal trainer -palveluita. Meillä on myös plus-saleja, joista löytyy ryhmäliikuntaa. Oulussa on yksi X-court, eli toiminnallisemman treenin sali.

Kaikista paitsi kahdesta salista löytyy myös erillinen naisten puoli.

– Jokaisessa salissa on tyypillinen kuntosalivalikoima, vapaaharjoittelualue esimerkiksi painojen ja apuvälineiden kanssa tehtäville kehoharjoitteille, cardio-laitteet eli juoksumatot ja soutulaitteet sekä painopakkaharjoitteluun ne perinteisesti kuntosalille mielletyt laitteet. Meillä saa varmasti tehtyä kattavan treenin, Chydenius kertoo.

Kahdella kympillä kuussa rajattomasti treeniä

Chydeniuksen mielestä Fitness24Sevenin vahvuus on ehdottomasti edullinen jäsenyys.

– Meidän hinta–laatusuhde on erittäin kohdillaan. Kaikkia saleja saa käyttää samalla kortilla edullisesti ryhmäliikuntoineen, eikä tosiaan ole mitään rajoitteita, mihin aikaan treenaa, hän hehkuttaa.

Myös irtisanomisaika on aina ollut kaksi kuukautta, eli treenaamiseen ei ole pakko sitoutua koko vuodeksi. Myös muita jouston mahdollisuuksia on. Jäsenyyden voi esimerkiksi laittaa tauolle vaikkapa kesäloman ajaksi.

Asukkaiden toiveesta on hyvä laajentaa

Salin avaamisesta Hertsiin ollaan myös Fitness24Sevenillä innoissaan. Alueen asukkaat ovat pyytäneet ketjun salia Herttoniemeen ja vuoden alussa avatulla Laajasalon Fitness24Sevenillä on ollut paljon kävijöitä. Sen perusteella Chydenius uskaltaa odottaa, että Hertsiinkin on tulossa kävijäryntäystä.

– Hertsiin tulee perussali, cardio-laitteet, vapaapainot ja painopakkalaitteet ja toivottavasti myös personal trainer -palvelu. Ihan loppuun ei vielä olla suunniteltu, mutta luultavasti saamme Herttoniemeen myös mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Tällä hetkellä Hertsiä lähimpänä olevat ryhmäliikuntaa tarjoavat Fitness24Seven-salit ovat Kampin ja Käpylän salit, joihin pääsee treenaamaan vapaasti samalla kortilla.

– Usein meidän jäsenillä on sali sekä oman kodin että työpaikan lähellä. Silloin voi vapaasti käydä sillä salilla, joka kätevimmin sattuu oman matkan varrelle, Chydenius kertoo.

– Jos kaipaa nimenomaan perussalia, niin meiltä saa kattavan laadun hyvällä hinta-laatusuhteella.

Aamuvirkkujen ja vuorotyöläisten sali

Millaista väkeä Hertsissä sitten tulee treenaamaan, ja kuka hyötyy yön aukioloajoista?

Chydeniuksen mukaan Laajasalon Fitness24Sevenin kävijäkunta on koostunut hieman keskimääräistä salikävijää vanhemmista ihmisistä, mutta Hertsiin odotetaan kaikenikäisiä kävijöitä. Sijainti on kuitenkin liikenteen solmukohdassa ja paikallisille kätevä.

– Ehkä suurin käyttäjäryhmä öisin ovat vuorotöitä tekevät. He käyvät, koska eivät pääse treenaamaan muiden salien aukioloaikoina. Toki meilläkin on huomattavasti hiljaisempaa öisin. Myös aamuvirkut ja yökukkujat käyvät meillä. Jonkin verran on sitä porukkaa, jotka tulevat viiden aikaan aamulla ihan vaan, koska ovat aamuvirkkuja.

Hertsiin rakennettavasta palvelukodista tai lähiympäristöstä muutenkin aamuvirkkuja saattaa löytyä. Myös nuoret ovat esittäneet toiveita edullisista kuntosalipalveluista Hertsiin tulevan nuorisotoimen henkilökunnalle. Saako Fitness24Sevenille ehdottaa yhteistyötä?

– Voisimme kuvitella tekevämme mielellämme yhteistyötä jonkun Hertsin toisen palvelun kanssa! Teemme yritysyhteistyötä muutenkin, joten siitä kannattaa olla yhteydessä meidän yritysmyyntiin.

Chydenius uskoo, että Herttoniemessä löydetään treenin ilo ensi vuonna nopeasti Hertsin auettua.

– Me olemme kaikki tosi innoissamme, että pääsemme avaamaan Hertsiin ja saamme salin auki uuteen keskukseen!

Takaisin