Tunnin Kuva
Takaisin

Mietitkö lahjaa juhliin? Omasta kuvasta tehdyn taulun voi pian hakea Hertsin Tunnin kuvasta

Tunnin kuva on monille suomalaisille tuttu valokuvausalan suurimpana ketjuna Suomessa. Kuvaliike tulee myös ensi vuonna aukeavaan Hertsiin, jotta paikalliset saavat helposti mukaansa kuviaan tai vaikka lahjaksi kuvasta printatun taulun.

Kevään ja kesän juhliin Tunnin kuvasta suositellaan esimerkiksi valmistujais- tai rippilahjaksi juhlapäivän kuvista koottua kuvakirjaa, jonka voi koota helposti omalla tietokoneella ja hakea myymälästä.

Vuosia täyttävälle kaunis idea on koostaa kirja elämän varrella koetuista asioista. Kuvista teetetään myös paljon tauluja, mikä on mukava vieminen vaikka yhteisestä muistosta.

Hetkessä printattavat kuvat häiden suosikki

Häissä ovat yleistyneet myös Fujin Instax-kamerat, joita moni kutsuu edelleen Polaroid-kameraksi. Periaate on sama, kameramalli eri. Kamera tulostaa kuvan paikan päällä muutamassa minuutissa.

Yhdessä otetut kuvat voidaan ripustaa vaikka pyykkipojilla narulle yhdessä ihailtavaksi.

Tunnin kuvasta saa ostaa mukaansa oman Instax-kameran tai vuokrata viikonlopuksi kamerapaketin. Vuokratessa voi valita hieman paremman malliin, joka ottaa isompia kuvia. Kameraan sopivat filmit kuuluvat pakettiin.

Puhelimen kuvat fyysiseen muotoon

Mikä sitten on lahjojen ja juhlien lisäksi Tunnin kuvan suosituin tuote?

Valokuvausliikkeessä otetaan suuret määrät passikuvia ja henkilöpotretteja esimerkiksi yrityskäyttöön. Toinen suosittu palvelu on kuvien tulostaminen.

– Kännykästä halutaan kuvat valokuviksi. Meillä on sellaiset laitteet, joilla ne saa heti mukaan eikä tarvitse odottaa, Tunnin kuvasta kerrotaan.

Kuvat voi tilata netistä kotona tai puhelimella ja noutaa myymälästä. Asiakaspäätteisiin saa liitettyä kaikenlaiset puhelimet uusimmista iPhone-malleista vanhoihin Nokian kamerapuhelimiin.

– Sieltä saadaan imaistua kuvat ja asiakas saa tehdä niillä mitä kuvatuotteita haluaa. Vaikka mukin, t-paidan tai kotialbumin.

100 kuvan tulostamiseen menee noin 8 minuuttia ja kuvat saa heti mukaan.

Lähipalvelukeskus vähentää vaivaa arjessa

Hertsin liikkeeseen tulee tietenkin kaikkein uusin teknologia ja varustelu.

– Odotamme Hertsissä sitä, että pääsemme palvelemaan alueen asiakkaita. Sehän kattaa Herttoniemen lisäksi Laajasalon, Tammisalon ja lähialueet. Kun Hertsi tuo omat palvelut lähelle, ihmisten ei tarvitse enää ajella viittä kilometriä jompaan kumpaan suuntaan niiden perässä. Mielestämme Hertsi on todella hyvä paketti, sillä sinne tulee nimenomaan palveluita. Asukkaat pääsevät hoitamaan omat asiansa omalla alueellaan, eikä tarvitse aina erikseen lähteä. Luotamme siihen että sinne tuodaan ne palvelut, joita ihmiset tarvitsevat.

Takaisin