Takaisin

Loppuvuoden pop up liikkeet ilahduttamassa Hertsissä

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Finlaysonin kunnioitus historiaansa kohtaan näkyy tuotteissa rohkeutena ja ennakkoluulottomuutena. Lisäksi heillä on jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia tuotteita. Avajaistarjouksena kaikki normaalihintaiset tuotteet -30 % lauantaihin 13.11.2021 asti.
Finlayson pop up 1. kerroksesta Tunnin kuvan vierestä

Upeita luonnonsilkistä ja villasta valmistettuja huiveja, käsineitä, solmioita sekä nahkaisia lompakoita löydät 18.11 avautuvasta Marja Kurki pop up liikkeestä.
Marja Kurki pop up 1. kerroksesta Mustin ja Mirrin vierestä.

Saamme Hertsiin joulusesongin ajaksi Postin pop up noutopisteen helpottamaan asiakkaidemme arkea ja pakettiruuhkaa joulun alla.
Joulukuun ajan löydät Postin pop up noutopisteen 1. kerroksesta, Silmäaseman vierestä.

Lisäksi oletko jo kuullut, että Hertsissä äänitetään Jone Nikula ja Jussi Ridanpään ”Et sä noin voi sanoo” – podcastiä! Viikoittaisessa sarjassa herrat pureutuvat niin ajankohtaisiin, kuin yleismaailmallisiin aiheisiin mitään sensuroimatta ja ketään säästämättä. Tämä tunnettujen radiokonkareiden juontama ja suorapuheinen podcast on jo nyt saatavilla Suplan audiosisältöpalvelusta. Käy kuuntelemassa ja voi olla, että seuraavan kerran Hertsissä asioidessasi saatat nähdä nämä juontajat uuden jakson parissa.

Nähdään Hertsissä!

Takaisin