Takaisin

Lähiruokaa, digiapua, muotia ja kauneutta

Hertsi avautuu jo parin päivän päästä, ja jo ennestään kattavaan palveluvalikoimaan on saatu vielä muutamia täydennyksiä. Luvassa on mm. ruokapiirin noutotila, vaatekauppa ja tietokonetarvikkeiden liike.

Herttoniemen ruokapiiri tuo luomu- ja lähiruoan helposti kuluttajille

Miten saataisiin pientilojen tuotteita kotikeittiöihin ilman välikäsiä? Tästä ajatuksesta sai 10 vuotta sitten alkunsa Herttoniemen ruokapiiri, joka saa oman tilan Hertsiin. Valikoimassa on noin 30 tuottajaa ja yli 100 ruokatuotetta.

Tilasta voi noutaa ruokatilauksia, ja lisäksi sinne on suunnitteilla tapahtumatori, jossa voisi olla esimerkiksi tuote-esittelyitä, maistatuksia ja muita ruokaan liittyviä tilaisuuksia. Tilaan tulee myös kaupunkilaisten yhteisvoimin rahoitetun oman pellon noutopiste.

– Ideologia tämän takana on kestävyydessä, ekologisuudessa ja ilmaston kannalta järkevissä valinnoissa, kertoo Herttoniemen ruokapiirin perustaja Olli Repo.

Hävikkiä ei synny, kun noutopisteestä saa vain etukäteen tilatut tuotteet. Myös sesonkiajattelu näkyy vahvasti.

– Tietyt tuotteet eivät ole myynnissä aina, esimerkiksi kotimaista maissia tai riistaa saa vain niiden sesonkina. Ihmisten pitäisi oppia hyödyntämään sesonkiajattelua, silloin saa myös parempaa laatua.

Ostoksia voi tehdä kuka tahansa, jäseneksi ei siis tarvitse liittyä, eikä tilaukselle ole alarajaa. Tilaus tehdään ja maksetaan etukäteen nettisivun kautta ja noutoaika on näillä näkymin kolmesti viikossa, kun se on aiemmin ollut vain kerran viikossa.

– Noutotila toimii kuin erikoiskauppa, joka täydentää Hertsin valikoimaa. Täältä voi helposti noutaa tilaamansa erikoistuotteet samalla, kun hoitaa asioita muissa kaupoissa. Kun tilaajia on isompi määrä, voi tilata pieniäkin määriä ja pakkauskokoja, mikä sopii paremmin kaupunkilaisen arkeen, Repo luonnehtii.

Jäseniltä otetaan jatkuvasti vastaan toiveita ja ideoita valikoiman suhteen.

– Olemme kehittäneet palvelua koko ajan niin, että se palvelisi mahdollisimman hyvin lähialueen asukkaita, eikä heidän tarvitsisi lähteä kauemmas etsimään tuotteita.

Trend Express on pieni suuri vaatekauppa

– Trend Express -nimi kertoo jo paljon, luonnehtii toimitusjohtaja Anne Hankonen Hertsiin avaavaa vaateliikettään. Hertsin liike on toinen, ensimmäinen Trend Express sijaitsee Tikkurilassa.

Monipuolisessa valikoimassa on vaatteita ja asusteita merkeiltä Vila, Vero Moda, Only, Object, Pieces ja Freequent. Lisäksi myynnissä on suomalaisen Coruu-merkin korvakoruja. Tuotteet on suunnattu kaikenikäisille naisille ja kokoja on XS:stä XXL:ään.

– Tämä on ”pieni suuri kauppa”, josta voi hankkia nopeasti niin rennon kuin bisnes-henkisenkin asukokonaisuuden. Meillä on helppo ja nopea asioida.  Asiantuntevat ja ystävälliset myyjät auttavat halutessasi löytämään juuri omaan tyyliin sopivat tuotteet. Tervetuloa shoppailemaan!

200-vuotias Finlayson julkaisee juhlavuosimalliston

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi Suomen vanhimpia yrityksiä, ja liike löytyy myös Hertsistä. Finlayson viettää tänä vuonna 200-vuotisjuhlavuottaan ja sen kunniaksi onkin lanseerattu juhlamallisto. Mallistoa ovat inspiroineet 1970-luvun ilmaisullisesti voimakkaat ja suuret kuosit sekä räiskyvät värit.

Ostosten lomassa liikkeessä voi kierrättää vanhat lakanat ja farkut, jotka jalostetaan edelleen froteepyyhkeiksi, pussilakanoiksi ja räsytuotteiksi, kuten matoiksi ja tyynyliinoiksi.

– Olemme vastuullinen toimija alalla. Käytämme esimerkiksi luomupuuvillaa ja GOTS-sertifioituja tuotteita, kertoo brändi- ja markkinointipäällikkö Heidi Pälli.

Finlayson pyrkii toimimaan rohkeasti ja ennakkoluulottomasti ja kehittää jatkuvasti uusia mielenkiintoisia tuotteita. Finlayson-myymälöistä löydät monipuolisen valikoiman kodintekstiilejä. Tule ihastumaan!

Digishop helpottaa digitaalista elämää

Digishop tarjoaa laajan valikoiman arkea helpottavia kuluttajaelektroniikan laitteita, tarvikkeita ja varaosia kilpailukykyisin hinnoin. Liikkeestä saa kaikki mobiiliin elämäntapaan liittyvät tuotteet kuten panssarilasit, suojakotelot, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit, akut, laturit, älykellot ja puhelimet.

Jos puhelin, tabletti, läppäri tai vaikka PlayStation -konsoli menee rikki, Digishopin koulutetut elektroniikka-asentajat korjaavat ne edullisesti ja nopeasti, ilman ajanvarausta. 

– Olemme saaneet kiitosta erityisesti hyvästä palvelustamme ja pelastaneet monta kertaa asiakkaamme pulasta mobiililaitteisiin liittyvissä ongelmissa, kertoo asiakkuusjohtaja Pete Koskinen.

Jos laite alkaa temppuilla, ei kannata heti sännätä ostamaan uutta. Usein voi vaihtaa akun tai rikkoutuneen näytön ja siten pidentää laitteen elinkaarta.

– Digitaalisessa elämässä korjausliike on ekoteko – mitä pidempään käytät laitettasi, sen parempaa ympäristölle ja myös edullisempaa sinulle.

La Chica sopii kaikille, jotka haluavat pitää huolta itsestään

Kaipaatko hemmottelua arjen lomaan? Pitäisikö kynnet tai ripset huoltaa? Suuntaa Hertsin La Chicaan! Tästä kauneushoitola–kynsistudiosta saa aina ystävällistä ja laadukasta palvelua. Kauniit rakennekynnet ja geelilakkaukset tehdään turvallisella ja hajuttomalla geelitekniikalla, ja volyymiripset markkinoiden parhailla ripsikuiduilla ja allergisoimattomalla liimalla. Myös rentouttavat kasvohoidot ja jalkahoidot tehdään hygieenisesti ja asiakkaan iholle sopivia hoitoaineita käyttäen. Kaikilla palveluilla on laatutakuu. La Chican kohderyhmää ovat kaikenikäiset naiset, jotka haluavat pitää huolta itsestään.

Kilpailijoista La Chica erottuu ystävällisen ja laadukkaan palvelun kautta. Ketjun liikkeitä löytyy pääkaupunkiseudulta ennestään jo 10. Hertsin liike noudattaa La Chican yleistä konseptia. Uusinta uutta on nopea, tehokas ja rentouttava Skin Renewal -kasvohoito, joka voidaan tehdä edullisesti esimerkiksi ripsihuollon yhteydessä.

MEDI Hair & Body palvelee omasta terveydestään kiinnostuneita

MEDI Hair & Body täydentää Hertsin hyvinvointipalveluiden tarjontaa. Liikkeestä löytyy laaja valikoima luontaistuotteita ja erilaisia palveluita, kuten hierontaa, hiusanalyysiä ja kerran kuussa fysioterapeutin vastaanotto. Asiakaskuntaan kuuluu paljon iäkkäitä ihmisiä, mutta myös nuoria – kaikki, joita kiinnostaa oma terveys.

Liikkeessä on oma hoitohuone, jossa asiakas saa nauttia hoidoista rauhassa. Laitteet ja osaaminen hiusanalyysiin sekä päänahan analyysiin löytyy omasta takaa. Suunnitteilla on tarjota myös ravintovalmentajan vastaanotto kerran tai kaksi kuussa, sekä kosmetologin palveluita. Monista uusista palveluista neuvotellaan vielä. Palvelut täydentyvät mahdollisesti esimerkiksi neula- ja kryoterapialla.

Takaisin