Uusia vuokralaisia Hertsissä
Takaisin

Kurkista Hertsin käytäville esittelyvideon avulla

Hertsistä löytyy kaikki tarpeellinen kesään – katso vaikka itse. Kuvasimme lähipalvelukeskuksesta esittelyvideon, jonka katsomalla pääset pyörähtämään Hertsin tiloissa ja tutustumaan pikaisesti keskuksen monipuoliseen liike-, palvelu- ja ravintolatarjontaan.

Kun olet kulkenut lähipalvelukeskuksen läpi esittelyvideon avulla, on aika lähteä oikealle vierailulle Herttoniemen uuteen ytimeen. Vieraileminen Hertsissä on tänä kesänä turvallista ja miellyttävää, kun väkeä ei ole jonoiksi asti. Pidäthän kuitenkin huolen turvaväleistä ja riittävästä käsihygieniasta. Liikkeiden normaalit sekä poikkeukselliset aukioloajat voit tarkistaa sivuiltamme ennen vierailuasi.

Karkaa kesähelteitä Hertsiin

Kesäkuussa saimme nauttia paahtavista helteistä, mutta kaikkia ei jatkuva porottavan auringon alla makoilu miellytä. Kun kesän kuumuus kyllästyttää, on kiva käydä tuulettumassa Hertsissä. Uudesta lähipalvelukeskuksesta löytyy sopivaa tekemistä jokaiselle vierailijalle iästä riippumatta: herkuttelua ja liikuntaa, hemmottelua ja kirjastossa oleskelua. Mutta ennen kaikkea uudessa rakennuksessa on ihanan viileää kesähelteillä – ja silti Hertsi ei jätä ketään kylmäksi.

Suunnittele siis hieman erilainen lomapäivä ja suuntaa Hertsiin virkistymään!

Takaisin