Kotipizza
Takaisin

Kotipizza tuo Suomen suosituimmat herkut Hertsiin

Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja varmasti yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Kyse ei olekaan mistään pienestä kulmakuppilasta – jättimäisen ketjun noin 280 ravintolassa työskentelee 300 yrittäjää ja 1700 työntekijää, jotka pyörittelevät yhteisvoimin jopa 10 miljoonaa pizzaa vuodessa!

Vuonna 1987 perustettu ketju kasvaa koko ajan, mutta ihmiskeskeisyys säilyy toiminnan ytimessä vuodesta toiseen. Suuri konserni panostaa asiakaskokemukseen, digitaalisiin innovaatioihin ja vastuullisuuteen, kertoo Kotipizzan Etelä-Suomen myyntipäällikkö Kimmo Rantamäki.

Parhaiten maistuvat itse valitut täytteet

Kotipizzassa myydään pizzaa niin perinteisillä kuin kokeilevammillakin täytteillä. Lisäksi valikoimaan kuuluvat salaatilla höystetyt kotzonet, erilaiset dipattavat tuotteet, virvoitusjuomat ja jäätelöt. Yksi tuote on kuitenkin ylitse muiden.

– Eniten ravintoloissa tilataan Perfettaa, eli pizzaa omavalintaisilla täytteillä, kertoo Rantamäki.

Lempitäytteiden yhdistelmiä on yhtä monta kuin ruokailijoitakin. Kotipizzassa herkuttelu kuuluukin kaikille, mieltymyksistä ja ruokavaliosta riippumatta. Listalta löytyy erilaisiin erityisruokavalioihin sopivia tuotteita – pizzapohjan voi valita gluteenittomana tai rukiisena, ja kasvisruokailijallekin on monenlaista purtavaa.

Kotipizzan Kotzone lautasella

Maittavaa ruokaa vastuullisuudesta tinkimättä

Ruoan ja raaka-aineiden vastuullisuus on viime vuosina noussut kuluttajien huulille. Kotipizzassa käytetyt raaka-aineet valitaan tarkoin eikä laadusta tingitä. Vastuullisuus ilmenee esimerkiksi niin, että ravintoloissa käytetään vain MSC-ympäristömerkittyjä mereneläviä – ja vieläpä ensimmäisenä pizzaketjuna koko maailmassa.

– Missiomme on tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan.

Kotipizzan tuotekehittäjät seuraavat muuttuvia ruokatrendejä aktiivisesti ja ravintoloiden tuotteet suunnitellaan asiakas edellä. Tekemisen keskiössä ovat hyvät maut sekä uskallus uudistaa tuttua ja turvallista.

– Kotipizzalaisia yhdistää rakkaus pizzaan, tahto yrittää ja rohkeus kokeilla uutta, Rantamäki kehuu.

Hertsin Kotipizzan yrittäjä brahim Khalil
Hertsin Kotipizzassa yrittäjänä toimii Ibrahim Khalil, joka pyörittää jo kuutta Kotipizza-ravintolaa pääkaupunkiseudulla.

Hertsissä herkutellaan arjen lomassa

Hertsissä voi suunnata ensin kirjastoon, sitten kuntosalille ja treenistä suoraan ostoksille. Puuhakkaan päivän jälkeen nälkä on iso – silloin on oiva hetki pysähtyä hetkeksi pizzalle. Pahimman pizzanhimon iskiessä ei kuitenkaan tarvitse lähteä kotia kauemmas, Hertsin Kotipizzaan tulee nimittäin myös kotiinkuljetuspalvelu lähialueen asukkaita ilahduttamaan.

Ravintolaketjun riveissä Hertsin avajaisia ei maltettaisi millään odottaa ja sormet syyhyävät jo vaivaamaan pizzataikinaa uudessa keittiössä.

– Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi keväällä aukeavaan Kotipizza Hertsiin!

Kuvat: Pekka Hannila

Takaisin