Takaisin

Keräys- ja kierrätyspalvelu Hertsissä tulevana viikonloppuna

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus kerää kierrätettäviä tavaroita tulevana perjantaina 23.4 ja lauantaina 24.2 kauppakeskus Hertsissä.

Kierrätä helposti itsellesi tarpeettomat, ehjät ja käyttökelpoiset vaatteet, kirjat, astiat ja muut pientavarat – paikalla olevat kierrätysneuvojat auttavat lajittelussa. Kierrätyskeskus tuo paikalle keräyslaatikoita ja rullakoita erilaisille tavaroille. Keräyksen jälkeen Kierrätyskeskus noutaa tavarat paikalta ja huolehtii siitä, että lahjoitukset päätyvät asianmukaisesti uudelleenkäyttöön. Tapahtumassa on paikalla ympäristöasiantuntijamme, joka opastaa oikeaoppisessa kierrätyksessä.

Keräykseen voi tuoda maksutta siistejä ja ehjiä

  • kodin sisustus- ja käyttötavaroita
  • vaatteita ja kodin tekstiileitä
  • kenkiä, laukkuja, kirjoja ja levyjä
  • urheilutarvikkeita
  • kaiken kuntoista pienelektroniikkaa

Tuotto ympäristötyöhön ja työllistämiseen

Kerätyt tavarat ohjataan Kierrätyskeskukseen lajittelukeskukseen lajiteltaviksi. Myyntikuntoiset tavarat ohjataan Kierrätyskeskuksen myymälöihin. Kierrätyskeskukseen tulevasta tavarasta myydään 2/3, ja loput jaetaan ilmaiseksi myymälöiden yhteydessä olevilla ilmaisosastoilla.

Yhteiskunnallisena yrityksenä koko Kierrätyskeskuksen tuotto käytetään yrityksen toiminnan ja tavoitteiden edistämiseen eli paikalliseen ympäristötyöhön ja työllistämiseen.

Kierrätyskeskus säästää asiakkaidensa kanssa joka vuosi noin 40 miljoona kiloa kiinteitä luonnonvaroja ohjaamalla käyttökelpoisen tavaran kiertoon ja pidentämällä tavaroiden elinkaarta.

Sijainti: 1.kerros, Mustin ja Mirrin vieressä

Avoinna: pe 23.4 klo 16-20 ja la 24.4 klo 10-14

 

Teksti ja kuvat: Kierrätyskeskus

Takaisin