Takaisin

Jätä auto Hertsiin ja vaihda metron kyytiin

Liityntäpysäköinti on kätevä tapa välttää keskustan liikenneruuhkat. .Liityntäpysäköinti on tarkoitettu joukkoliikenteen asiakkaille. Voit jättää auton parkkiin aseman tai pysäkin tuntumaan ja jatkaa matkaasi kätevästi metrolla tai bussilla.

Hertsin liityntäpysäköinti tapahtuu P1 ja P2 kerroksissa. Paikkoja on tarjolla yhteensä 100 kpl. Liityntäpysäköinnin hinta on 1 € / 12 h. Tämän jälkeen pysäköinti jatkuu normaalin Hertsin hinnaston mukaisesti.

Tullessasi aloita liityntäpysäköinti näyttämällä voimassa oleva matkalippu maksuautomaatin viereiselle matkakortinlukijalle tai näytä mobiililippu QR-lukijalle. Syötä tämän jälkeen rekisterinumerosi maksuautomaattiin. Jos pysäköit yli 12 tuntia, muistathan vielä lähtiessäsi käydä maksuautomaatin kautta.

Jos olet Taskuparkin käyttäjä, muistathan ottaa automaattisen kameratunnistuksen pois käytöstä. Muutoin Taskuparkki veloittaa liityntäpysäköinnistä normaaliveloituksen mukaisen hinnan.

Liityntäpysäköinti on avoinna ma – su klo 5–24. Klo 5-6 poistuminen metrolle tai busseille tapahtuu pysäköintihallin porraskäytävästä. Porraskäytävä sijaitsee P1 ja P2 kerroksissa samalla sivulla kuin sähkölataustolpat.  Klo 6 jälkeen kulku pysäköintihallista Hertsiin tapahtuu normaalisti kauppakeskuksen kautta.

Lue lisää liityntäpysäköinnistä!

Takaisin