Elixia
Takaisin

Herttoniemeläisille tuttu Elixia tarjoaa monipuoliset kuntosalipalvelunsa Hertsissäkin

Elixian kuntosali on tuttu Megahertsin kävijöille, eikä kanta-asiakkaiden tarvitse pelätä joutuvansa luopumaan lempisalistaan Hertsiin siirtymisen myötä. Ryhmäliikuntaa sekä fysioterapia- ja personal trainer -palveluita tarjoavan Elixian country manager Jussi Raita kertoo vinkkejä treenaamisen aloittamiseen.

– Hertsin Elixia on keskikokoinen kuntosali, josta löytyy tavallista isommat harjoittelualueet ja pukuhuoneet. Meillä on joustava jäsenmalli, jossa jäsen itse valitsee, mitä palveluita käyttää, ja maksaa sen mukaan. Harjoittelumahdollisuudet ovat siis monipuoliset, Raita kertoo.

Saunallisten pukutilojen ja Elixia shopin lisäksi sali tarjoaa ryhmäliikuntatunteja, sisäpyöräilytunteja omassa studiossa, ohjattua treenaamista ja kehonhuoltoa.

Henkilökunta aina paikalla

Salilta löytyvät cardio-laitteet, vapaaharjoittelualue ja kuntosalilaitteet. Henkilökunta on paikalla aina salin aukioloaikoina opastamassa ja palvelemassa tarvittaessa.

Elixiassa treenaavat kaiken ikäiset ja tasoiset liikkujat. Liikuntaharrastuksen aloittamista ei siis kannata arastella.

– Ikä- ja sukupuolijakauma ovat todella laajoja, Raita sanoo.

– Elixialla jokainen jäsen saa veloituksettoman Personal Training -treenin jäsenyyden alkuun. Se on turvallinen tapa aloittaa uusi harrastus.

Jokainen treeni vie eteenpäin

Miten sitten kannattaa aikatauluttaa treenit, jos tekee työviikkoa ja haluaisi liikuntaharrastuksesta rutiinin?

– Tärkeintä on tehdä päätös säännöllisestä elämäntavasta ja löytää sopiva treeniaika itselle. Se voi olla ennen töitä, lounastunnilla tai töiden jälkeen. Jokaisen harjoituksen jälkeen olo on energisempi ja saavutetut tulokset motivoivat jatkamaan, Raita rohkaisee.

Palvelutaso säilyy ja laitteita tulee lisää

Hertsin avaamisen myötä Elixiassa tehdään perusparannuksia, kuntosalilaitteita uusitaan ja niitä tulee lisää. Raita toivottaa kaikki tervetulleiksi testaamaan kuntosalia ja harjoittelumahdollisuuksia.

– Aloittamista ei kannata sen enempää miettiä, tule kokeilemaan rohkeasti!

Elixian palveluihin kuuluu lapsiparkki, joka voi helpottaa treenirutiinin luomista perheellisille. Joogatuntien lisäksi myös rauhallisemmat ryhmäliikuntatunnit ovat olleet Herttoniemessä suosittuja.

Takaisin