Pelaamo
Takaisin

Hertsin Pelaamossa pääsee tutustumaan Veikkauksen uusimpiin peleihin

Pelaamot ovat Veikkauksen omia pelipaikkoja, joita löytyy ympäri Suomea aina Rovaniemelle asti. Viihtyisässä miljöössä yhdistyvät monipuolinen rahapelivalikoima sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka esittelee ja opastaa peleihin. Pelaamoihin on 18 vuoden ikäraja.

Hertsin Pelaamosta suunnitellaan aikuisten keidasta, jossa on mukava piipahtaa ostosten lomassa. Kattavasta pelivalikoimasta löytyy jokaiselle jotain kiinnostavaa. Erilaisten automaattipelien lisäksi saman katon alla voi jännittää raaputusarpojen, lotto- ja toto-pelien parissa sekä urheiluvedonlyönnissä.

Tarjolla peliuutuuksia

Veikkauksen peliuutuudet tulevat tarjolle Hertsin Pelaamoon, ja henkilökunta kertoo niistä mielellään lisää. Runsaan pelitarjonnan lisäksi Pelaamosta saa pelivinkkejä ja sinne voi jättää myös kaikki Veikkauksen pelikupongit.

Pelaamossa voi nauttia myös raviradan tunnelmasta seuraamalla ravien live-lähetystä TotoTV:stä ja pelaamalla toto-pelejä.

Ilo onnitella voittajaa

Asiakkaat voivat lunastaa Pelaamosta suurvoittonsa, jolloin henkilökunnalle on aina ilo päästä onnittelemaan voittajaa.

Luonnollisesti paikan päältä saa myös apua kaikkiin Veikkauksen Etuasiakkuutta ja Veikkaus-kortin käyttöä koskeviin kysymyksiin. Veikkaus-korttia kannattaakin vilauttaa Pelaamossa aina pelioston yhteydessä henkilökunnalle tai automaatille.

Veikkaus toivottaa kaikki peleistä kiinnostuneet tervetulleiksi Hertsin Pelaamoon!

Takaisin