Takaisin

Hertsin opasteet uudistuvat

Hertsin uusien opasteiden asennus on käynnissä paraikaa ja töiden odotetaan valmistuvan marraskuun alkupuolella. Opasteiden suunnittelussa on tehty perusteellinen pohjatyö ja olemme kuunnelleet tarkasti kauppakeskuksen asiakkaita. Meille on tärkeää panostaa kauppakeskuksessa asiakasviihtyvyyteen ja opastepäivityksen tavoitteena oli tehdä opasteista sekä selkeämpiä että helpommin näkyviä.

Projektin myötä Hertsiin asennetaan uusia kerros-, katto- ja hissiopasteita. Kauppakeskuksen kaikki katto-opasteet päivitetään helposti havaittaviin ja luettaviin opasteisiin . Lisäksi Hertsiin lisätään reilusti päivitettyjä karttaopasteita, uusitaan hissien välisten näyttöjen aineistot sekä hissien sisällä olevat opastukset. Osana projektia myös keskuksen hissit ovat värikoodattu ja myös tämä on huomioitu kattavasti opastuksessa, jotta oikean hissin löytäminen ja sitä myötä asiointi keskuksessa helpottuu.

Opastepäivitykseen olemme valinneet materiaaliksi ekologiset reboardin ja forex levyjä (kierrätetty muovilevy, jota voidaan vielä jatko kierrättää) sekä hyödynnämme esimerkiksi jo olemassa olevia kiinnitysmateriaaleja.

Hertsin upean opastepäivityksen suunnittelun ja mutkattoman yhteistyön takana toimi Berry Creative.

Lämpimästi tervetuloa!

Takaisin