Takaisin

Hertsin arvonnan säännöt

Arvonta on päättynyt ja arvonnan voitoista on ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostilla. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneilla ja lämpimät onnittelut voittajille!

Hertsin joulunavauksen arvonnan säännöt

Järjestäjä
Kauppakeskus Hertsi

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua kaikki yli 15-vuotiaat kauppakeskus Hertsin asiakkaat pois lukien kauppakeskuksen liikkeiden työntekijät sekä yhteistyökumppaneiden työntekijät.

Osallistumisajankohta
Arvontaan voi osallistua 24.–27.11.2021. Osallistu arvontaan täyttämällä yhteystietosi arpaan ja jättämällä ne 1. kerroksen arvontalaatikkoon, Prisman kassoja vastapäätä. 27.11.2021 jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistuminen
Kaikki yhteystietonsa täyttäneet voivat osallistua arvontaan. Arvat ja arvontalaatikon löydät 1. kerroksesta, Prisman kassoja vastapäätä. Osallistua voi vain paikan päällä. Järjestäjä ei ota huomioon osallistumisia kirjeitse tai sähköpostitse. Arvonnan tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Palkinnot ja niiden arvonta
Kuuloverkko: Pluggerz korvatulpat + Kuuloverkon flyeri paketti 17 €
Musti ja Mirri: 2 x lemmikin joulukalenteri Yht. 18€
Hertsin Apteekki: 3 kpl tuotekasseja Yht. 25 €
Hiusfashion Hertsin Keihdas: Lahjakortti 15 €, Kevin Murphy matkatuote + tarjousflyeri palvelusta 7,50€, 2 x Kevin Murphy matkatuote + tarjousflyeri palvelusta 15€
Ponzu: Lahjakortti (2 x poke bowl) 25 €
Prisma: Lahjakortti 30 €
Tokmanni: Jouluinen tuotekassi 15 €

Yksi osallistuja voi voittaa yhden lahjakortin tai tuotepalkinnon eli arvonnan voittajia on yhteensä 8 kpl. Arvonta suoritetaan 29.11.2021 ja kaikille voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki 27.11.2021 mennessä täytetyt ja palautetut arvat osallistuvat arvontaan.

Palkinnon luovutus
Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla maanantaina 29.11.2021. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, suoritetaan arvonta uudelleen. Palkinnot luovutetaan ja ovat noudettavissa sovittuna ajankohtana kauppakeskus Hertsistä.

Arpajaisvero/vaihto
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Takaisin