Hertsin apteekki
Takaisin

Hertsin apteekki on lähiapteekkina luotettava kumppani

Hertsin apteekki toimii jo uudella paikallaan – muutto katutasoon mahdollisti ilmeen uudistamisen jo elokuussa. Uuteen keskukseen valmistauduttiin vaihtamalla nimi Megahertsin apteekista Hertsin apteekiksi.

Modernissa apteekissa on laaja valikoima, runsaasti hyllytilaa ja laaja valikoima kosmetiikkaa.

Lääkkeiden lisäksi löytyy myös ravintolisiä ja vitamiineja sekä erikoistuotteita kuten mittareita.

Apteekkari Marjaana Nurmilaukas kertoo, että Hertsin apteekissa panostetaan valikoimaan.

– Meiltä löytyvät ne yleisimmät lääkkeet, mitä asiakas tarvitsee. Erikoisemmat voimme tarvittaessa tilata, hän sanoo.

Apteekin vahvuus on sen kokenut ja osaava henkilökunta, joka osaa neuvoa ja tuntee useammin asioivat. Nurmilaukas on toiminut apteekkialalla jo yli kaksi vuosikymmentä, ennen kuin aloitti Hertsin apteekkarina vuosi sitten.

– Minulla on kokemuksesta sekä yksityisestä että ketjuapteekista. Olen toiminut myös lääketeollisuudessa, joten minulla on myös ymmärrys siitä, miten lääkkeet tuodaan markkinoille, Nurmilaukas kertoo historiastaan.

Hertsin apteekkarina hän haluaa palvella joustavasti ja sujuvasti lähialueen asukkaita. Tarvittaessa lääkkeet voidaan vaikka toimittaa asiakkaalle kotiin. Kun Hertsi aukeaa, toimitukset Hertsiin tulevan hoivakodin asukkaille ja muille asiakkaille onnistuvat helposti.

Apteekin aukioloajat ovat nytkin laajat, arkisin 8.30–20.30 ja lauantaisin 9–18. Uuden Hertsin auetessa ne saattavat laajentua entisestään.

Esteetöntä ja luottamuksellista asiointia

Turvallinen ja huomioiva palvelu on apteekissa tärkeää. Siksi uuteen Hertsin apteekkiin asennettiin akustiset reseptipalvelupaikat, jotta asiakkaat voivat puhua tilanteestaan farmaseutin kanssa luottamuksella.

Apteekkiin on helppo liikkua pyörätuolilla tai vaunujen kanssa suoraan katutasosta tai parkkihallista hissillä. Reseptit uusitaan asiakkaan puolesta maksutta. Lisäksi käytössä on yhteisvaikutusseuranta, joka vertaa asiakkaan ostamia lääkkeitä aiemmin ostettuihin. Jos lääkkeiden välille tulee jotain huomioitavaa, lääkäriin ollaan yhteydessä asiakkaan luvalla.

Lisäksi apteekissa työskentelee farmaseutti, joka on myös ravitsemusterapeutti. Hänelle voi varata ajan ravitsemusneuvontaan. Erilaiset ruokavaliot on muutenkin otettu huomioon, sillä apteekista löytyy esimerkiksi vegaanisia tuotteita.

Paikallisten oma apteekki

Nurmilaukas kutsuu paikalliset tutustumaan apteekkiin. Hän on saanut paljon positiivista palautetta, ja toivoo, että asukkaat löytäisivät lähiapteekin, jotta se voisi pysyä paikallaan tarjoamassa entistä laajempia palveluita.
Hertsiltä apteekkari odottaa uusien asiakkaiden lisäksi sitä, että keskuksesta tulisi mukava oleskelupaikka, jossa ihmiset viihtyisivät.

– Toivoisin, että Hertsistä tulisi toimiva ja ihmisen kokoinen asiointipaikka, jossa olisi myös yrittäjänä helppo toimia ja asiakkaat viihtyisivät. Asiakkaan viihtyminen on kuitenkin myös meidän juttu!

Takaisin