Prisma
Takaisin

Hertsiin tehdään paras mahdollinen Prisma

Uudessa Hertsissä on paljon odotettavaa, mutta yksi kiihkeimmin odotetuista on Prisma. Alueelle tuleva hypermarketti haluaa helpottaa erityisesti lapsiperheiden ja totta kai muidenkin alueen asukkaiden elämää.

– Asioinnin tulee olla helppoa, nopeaa ja sujuvaa. Valikoima on laaja ja ja asiakkaalla on mahdollisuus ostaa samalla kertaa kaikki, vaikka sitten ne lasten kurahanskat, jotka ovat näin kevään korvalla usein kateissa. Kun tekee ruokaostokset, löytyvät muutkin arjen tarvittavat, kertoo Prisman ketjujohtaja Anu Tuomaala.

Hertsin Prisman aukeamiseen valmistaudutaan ottamalla oppia muista liikkeistä. Järvenpään Prismassa on työn alla mittava uudistus ja syksyllä Pasilaan aukeaa Tripla. Niistä voidaan ottaa oppia siitä, mikä on asiakkaiden mieleen.

– Haluamme tehdä koko ajan parempia Prismoja. Hertsin avaamiseen on vielä jonkin verran aikaa, joten yritämme oppia tältä vuodelta, jotta saisimme ensi keväänä avattua mahdollisimman hienon yksikön, Tuomaala intoilee.

Hertsin Prisma täydentää Prismojen verkostoa hyvin. Alueella on selvästi kysyntää, ja Herttoniemen liikkeen avulla alueen asiakasomistajille voidaan tarjota parempia palveluita.

– Paikka on hyvin saavutettavissa, paljon asiakkaitamme asuu siinä lähellä ja aluehan vielä kasvaa ja kehittyy, Tuomaala pohtii Hertsin sijaintia. Asukkaille hän lähettää terveisiä:

– Malttakaa vielä hetki, täältä tullaan! Rakennustyöt ovat kovassa käynnissä. Parasta mahdollista Prismaa rakennamme sinne!

Artikkelin kuvat ovat vuonna 2017 remontoidusta Olarin Prismasta, kuvaaja Lari Lappalainen

Takaisin