Takaisin

Hertsiin syksyllä jälleen liuta uusia palveluita

Syksyllä Hertsin palvelutarjonta täydentyy edelleen: tiedossa on sushia ja kiinalaista ruokaa sekä hammaslääkärin ja suutarin palvelut.

Hampaasi hammaslääkäri

Hampaasi-hammaslääkäri palvelee ystävällisesti ja hoitoon pääsee nopeasti

Hampaasi on yksityinen suomalaisomisteinen hammaslääkäriasema, joka aloitti Aviapoliksessa viime vuonna ja laajentuu syksyllä Hertsiin.

– Yritysideologiamme on tuoda korkealuokkaista hammashoitopalvelua ketjujen rinnalle, kertoo hammaslääkäri Teo Soikkeli.

Hampaasi pyrkii pitämään käyntikynnyksen mahdollisimman matalana. Potilaan oloa helpottaa esimerkiksi se, että hammaslääkäri on mahdollisuuksien mukaan aina sama tuttu.

– Ihmisen kohtaaminen on tärkeintä ja se näkyy meillä palvelussa. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja ystävällistä. Kannustamme hyviä tyyppejä hakeutumaan meille töihin ja siinä olemme onnistuneet.

Hoitoon pääsee nopeasti, silllä hoitojonoja ei ole – ajan voi saada jopa samalle päivälle, vähintään samalle viikolle. Nettiajanvaraus palvelee ympäri vuorokauden.

– Tarjoamme kaikki mahdolliset suun hoitoon liittyvät palvelut. Pyrimme hoitamaan useampia asioita samalla käyntikerralla tai ainakin lyhyen ajan sisällä, jolloin hoitojakso valmistuu nopeasti. Luomme miellyttävän ja turvallisen hoitotilanteen. Myös pelkopotilaiden on helppo tulla meille hoitoon.

Hampaasi Herttoniemen henkilökunta toivottaa uudet ja vanhat asiakkaat tutustumaan ja kysymään rohkeasti apua. Etenkin, jos jokin asia on ollut pitkään hoitamatta.

– Ei ole hölmöjä kysymyksiä – paitsi se, joka jätetään kysymättä!

Luckiefun’sin suosion salaisuus on tasainen laatu ja helppo lähestyttävyys 

Syksyllä Hertsin asiakkaat pääsevät herkuttelemaan suositun Luckiefun’sin aasialaisessa buffetissa, jossa on tarjolla yli 20 erilaista sushia ja kattava lämpimien aasialaisten ruokien kokonaisuus sekä limut, jäätelöt, kahvi ja tee.

– Pyrimme pitämään buffettimme tasalaatuisena, jolloin asiakas tietää mitä saa, kun tulee ovesta sisään. Meiltä saa Suomen parasta buffet-sushia, lapsiystävällisessä ympäristössä, kertoo ravintolaketjun perustaja ja toimitusjohtaja Luckie Bao. joka odottaa ravintolan avaamista Hertsiin innolla.

Luckiefun’sin ruoka selvästi maistuu suomalaisille, sillä ketjulla on ravintoloita jo parikymmentä ympäri Suomen, aina Rovaniemellä asti.

– Uskon, että suosiomme salaisuus on luottamus asiakkailtamme sekä ainutlaatuinen reseptimme sushietikassa. Kun laatu on tasaista ja konsepti helposti lähestyttävä, asiakkaat tietävät saavansa juuri sitä, mitä ovat hakemassa.

Peten Suutari palvelee 30 vuoden kokemuksella

Peten Suutari tarjoaa kaikki suutarin työt: jalkineiden ja laukkujen korjauspalvelu, avaimet, autonavainten korjaukset sekä veitsien, saksien ja luistimien teroitukset. Myynnissä on myös paljon erilaisia hoito- ja suoja-aineita, jotka auttavat pitämään kengät kunnossa.

Omistaja Petri Lehtelä on toiminut suutarina jo 30 vuotta. Oman liikkeen hän perusti kesällä 2017. Korjaustyöt hoituvat nopeasti laadusta tinkimättä. Ystävällinen palvelu on kaiken perusta.

– Asiakaspalvelussa tärkeintä on positiivinen asenne ja kyky asettua asiakkaan asemaan. Hymyssä suin, huumoria unohtamatta, Lehtelä pohtii.

Korjauttaminen on usein uuden ostamista järkevämpää, sillä korjausmateriaalit ovat pääsääntöisesti parempilaatuisia kuin alkuperäiset valmistusmateriaalit. Jo sisäänajetut kengät, laukut ja muut tavarat saavat siis reilusti jatkoaikaa korjaamalla.

– Odotan innolla, että pääsen starttaamaan uuden liikkeen juuri Hertsissä!

Kung Food Panda

Kung Food Panda hemmottelee kiinalaisen ruoan ystäviä

Aasialaisen ruoan ystävät pääsevät syksyllä herkuttelemaan myös Kung Food Pandassa, joka tarjoilee monipuolista ja maukasta kiinalaista ruokaa. Menusta löytyy sekä perinteisiä ruokia että hieman modernimpaa reseptiikkaa.

Hertsin Kung Food Panda on näillä näkymin ketjun yhdeksäs ravintola. Kaikki uudet ravintolat ovat pääsääntöisesti buffetteja, niin myös Hertsi. Ravintoloita pyörittävät franchise-yrittäjät, muutama paikoista on ketjun omia. Kung Food Pandan vahvuuksia ovat ainakin itse tuote, siis herkullinen ruoka, sekä asiakaspalvelu. Kung Food Panda on makumatka korkealaatuisten raaka-aineiden sekä aitojen valmistusmenetelmien maailmaan.

– Tuomme Hertsin asiakkaille monipuolisen buffetin joka on auki aamusta iltaan. Hertsin Kung Food Panda toimii siis erinomaisena lounaspaikkana sekä ihan perheravintolana, kertoo toimitusjohtaja Joni Alanko.

– Kannattaa odottaa tietenkin myös meidän mahtavaa avajaistarjousta. Nähdään syksyllä Hertsissä!

Takaisin