Takaisin

Hertsi tuottaa nyt katollaan aurinkosähköä

Kauppakeskus Hertsin katolle on asennettu yhteensä 364 aurinkopaneelia, jotka tuottavat energiaa vuosittain noin 130.000 KWh. Vertauksena sähkölämmitteinen 100m2 omakotitalo nelihenkisellä perheellä kuluttaa sähköä vuodessa noin 18.000 kWh.

Uusiutuvan sähkön käyttö Hertsissä edistää tehokkaasti päästöjen vähentämistä

Me kauppakeskus Hertsissä haluamme olla lähellä sinua, ja tavoitteenamme on rakentaa yhteisvoimin aiempaakin parempaa arkea. Siihen olemme pyrkineet monilla erilaisilla uudistuksilla ja kehitysaskelilla. Niistä yksi tuoreimmista on aiemmin tänä vuonna Hertsin katolle rakennettu aurinkovoimala. Aurinkoenergialla voi tuottaa sähköä, lämpöä ja jäähdytystä.

Aurinkovoimala Hertsin katolla tuottaa täysin uusiutuvaa energiaa päivittäin. Aurinkoenergia on vastuullinen valinta. Hyödyntäen aurinkoenergiaa, säästämme jatkuvasta hiilidioksidipäästöjä ja lisäämme energiaomavaraisuutta. Jokainen kilowattitunti sähköä, joka tuotetaan kestävällä energialla, on pois uusiutumattoman energian kulutuksesta.

Tälläkin hetkellä Hertsissä virtaa jatkuvasti uusiutuvaa energiaa suoraan sen omasta aurinkovoimalasta. Koska kauppakeskuksien kaltaiset isot kiinteistöt kuluttavat paljon energiaa, jatkamme työskentelyä löytääksemme jatkuvasti uusia tapoja päästöjen vähentämisessä.

Takaisin