Hertsi kutsuu perheet tutustumaan työmaalle lauantaina 10.11. – ohjelmassa työkoneita, ilmapalloja ja kuvakilpailu

Lauantaina 10.11. klo 10–13 perheillä on isänpäiväviikonlopun kunniaksi mahdollisuus tutustua lähipalvelukeskus Hertsin työmaahan.

– Valmistuessaan Hertsi palvelee kaikenikäisiä, joten haluamme tarjota jo tässä vaiheessa koko perheelle kurkistuksen suurelle työmaallemme, jossa on monenlaista nähtävää, kertovat Juha-Matti Varjonen ja Jyrki Haka Hertsin projektin johdosta.

Paikalla on mm. kaivinkone, kuorma-auto, autonosturi ja kurottaja, joita perheen pienimmät saavat ihailla niin ulkoa päin kuin sisältä ohjaamostakin. Hertsin väki kertoo työmaan rakentumisesta ja Hertsin konseptista. Kävijöille jaetaan myös ilmapalloja ja heijastimia.

– Tämä on hyvä tilaisuus nähdä hieman lähempää, mitä työmaalla oikeasti tapahtuu, Jyrki Haka luonnehtii.

 

Teeman mukainen pukeutuminen sallittua

Kävijät voivat osallistua kuvakilpailuun jakamalla sosiaalisessa mediassa valokuvia tapahtumassa tunnisteella #lahipalvelukeskushertsi. Parhaat kuvat palkitaan Tokmannin lahjakorteilla!

Koska työmaalla kävellään epätasaisella alustalla ja maassa voi olla likaa ja kuraa, on suositeltavaa laittaa jalkaan tukevat kengät ja jättää juhlavaatteet kotiin. On ehdottoman tärkeää myös noudattaa varovaisuutta ja kuunnella Hertsin työntekijöiden ohjeita paikan päällä.

Turvallisuusasioista on luonnollisesti huolehdittu Hertsin puolesta. Tapahtumaan saa kuitenkin pukeutua ”teemaan sopivasti” – eli jos lapsella on vaikkapa omat leikkisuojalasit tai rakennuskypärä kotona, ne saa mieluusti laittaa päälle.

 

Osoite: Insinöörinkatu 4 (Insinöörinkadun ja Suunnittelijankadun risteys). Autolla tulijat voivat pysäköidä Insinöörinkatu 8:n pihaparkkiin (3 h parkkipaikat) tai Megahertsin parkkihalliin.

Lisätietoja:

Juha-Matti Varjonen, juha-matti.varjonen@hartela.fi, puh. 050 546 5752

Jyrki Haka, jyrki.haka@yit.fi, puh. 040 861 9923

 

< TAKAISIN