Takaisin

Pyrimme kaikin tavoin ehkäisemään koronaviruksen leviämistä

Jokaisen lähipalvelukeskus Hertsissä asioivien ja työskentelevien terveys on meille erittäin tärkeä. Tästä syystä ennaltaehkäisemme kaikin keinoin koronaviruksen leviämistä ja noudatamme viranomaisten suosituksia.

Ennaltaehkäistään kaikki yhdessä koronavirusepidemiaa!

 

1. Huolehditaan käsien pesusta

Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta. Tästä syystä pyydämme kaikkia asiakkaitamme noudattamaan hyvää huolta käsihygieniasta. Käsidesiä on saatavilla eri puolilla lähipalvelukeskusta.

 

2. Jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita, jää kotiin

Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jää tällöin kotiin.

 

3. Pidämme siivoustason korkealla

Kiinnitämme nyt erityistä huomiota siivoukseen lähipalvelukeskus Hertsissä. Siivousta tehostetaan erityisesti sellaisille pinnoille, joista virus leviää herkästi.

Käytämme muun muassa paljon käytetyille pinnoille kuten ovenkahvoihin ja hissipainikkeisiin erittäin tehokasta desinfiointiainetta, joka vaikuttaa pinnoilla pitkään. Käsidesiä on saatavilla ympäri keskusta.

 

4. Pidetäänhän 1-2 m etäisyys kanssa asioiviin ja vältetään turhaa jonottamista. 

Virus tarttuu parhaiten lähikontaktissa. Prisma palvelee asiakkaita laajasti klo 7-23, eli voit tehdä ostoksia myös rauhallisimpina kellonaikoina. Mikäli huomaat, että kassalla on jonoa, odotathan hetken tai otat huomioon hyvän etäisyyden.

 

5. Yski ja aivasta oikein

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttöliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Mikäli sinualla ei ole nenäliinaa, käytä hihasi yläosaa.

 

6. Nopeat toimenpiteet mahdollisia

Seuraamme viranomaistiedotusta ja informoimme vuokralaisia, asiakkaitamme ja henkilökuntaamme sekä teemme tarvittaessa nopeita tilanteen vaativia toimenpiteitä.

Toivomme kaikilta ymmärrystä näille toimenpiteille. Näin huolehdimme, että epidemia ei leviä riskiryhmiin.  Kiitos!

 

Lisätietoja antaa:

Hanna Feodorov, kauppakeskuspäällikkö
Lähipalvelukeskus Hertsi
040 630 4483
hanna.feodorov@newsec.fi

Takaisin