Takaisin

Herkuttele Hertsissä helmikuussa & voita!

Tule herkuttelemaan Hertsiin ja voita 50 €:n lahjakortti lempiravintolaasi.

  • Jokaisesta ostosta Hertsin kahviloissa ja ravintoloissa saat tarran keräilypassiin ja kolme tarraa kerättyäsi voit osallistua ravintolalahjakorttien arvontaan.
  • Tarroja voit kerätä koko helmikuun ajan ja voit osallistua niin monta kertaa kuin haluat.
  • Passeja löydät kaikista kahviloistamme ja ravintoloistamme ja arvontalaatikko sijaitsee Prisman kassoja vastapäätä, liukuportaiden luota.
  • Kahviloiden ja ravintoloiden tarjouksia voit katsoa edut & tarjoukset -sivulta.

Herkullista helmikuuta ja onnea arvontaan!

 

Arvonnan säännöt löydät ohesta:

Järjestäjä: Kauppakeskus Hertsi

Osallistumiskelpoisuus: Arvontaan voi osallistua kaikki yli 15-vuotiaat kauppakeskus Hertsin asiakkaat pois lukien kauppakeskuksen liikkeiden työntekijät sekä yhteistyökumppaneiden työntekijät.

Osallistumisajankohta: Arvontaan voi osallistua 1.-29.2.2024. Tiedot kerätään manuaalisista ravintolapasseista. Osallistu arvontaan keräämällä ravintolapassiin kolme (3) tarraa sekä kirjoittamalla passiin yhteystietosi. 29.2.2024 jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistuminen: Kaikki täyden (3 tarraa sisältävän) arvontapassin jättäneet voivat osallistua arvontaan. Arvontapaikka: Prisman kassoja vastapäätä liukuportaiden vieressä 1. kerroksessa. Osallistua voi vain paikan päällä. Järjestäjä ei ota huomioon osallistumisia kirjeitse tai sähköpostitse. Arvonnan tietoja käytetään ainoastaan arvonnan suorittamiseen, eikä esimerkiksi markkinointitarkoituksiin.

Palkinnot ja niiden arvo: Palkintoina kolme (3) 50 €:n arvoista lahjakorttia kunkin voittajan valitsemaan Hertsissä sijaitsevaan kahvilaan tai ravintolaan.
Yksi osallistuja voi voittaa yhden palkinnon eli arvonnan voittajia on kolme. Arvonta suoritetaan maaliskuussa 2024 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viipymättä. Kaikki 29.2.2024 päivän loppuun mennessä täytetyt ja arvontalaatikkoon palautetut arvat osallistuvat arvontaan yllä mainituin edellytyksin.

Palkinnon luovutus: Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse maaliskuun 2024 aikana. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, suoritetaan arvonta uudelleen. Palkinto luovutetaan ja on noudettavissa sovittuna ajankohtana kauppakeskus Hertsissä.

Arpajaisvero/vaihto: Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Takaisin