Takaisin

GrillZilla hemmottelee kaikkia katuruoan ystäviä

GrillZillan takana on Sami, Phong, Hong ja Erika. Aikaisemmin heidät on saattanut bongata Helsingin kauppatorilta, jossa heillä on ollut oma grillikioski ja kesäkahvila.

Uusi ravintola on vastaus monen asiakkaan toiveeseen. GrillZillan valikoimista löytyy perinteisten grillikioskiherkkujen lisäksi salaatteja ja currykatsuja eli pankoleivitettyjä porsaan- tai kanaleikkeitä, josta on saatavilla myös kasvisversio. Lisäksi tarjolla on pariloitua possua tai kanaa aasialaisittain.

Ravintolan avaamisen myötä myös lista laajenee ja monipuolistuu. Maukkaan grilliruoan lisäksi suunnitteilla on tarjota myös vaihtuvaa kotiruokalounasta, esimerkiksi keittoja ja suomalaista sekä aasialaista kotiruokaa.

Jälkiruokapuolta edustaa mm. friteerattu banaani, Oreokeksi ja Snickers- patukka, jotka tarjoillaan pehmytjäätelön kanssa. Pehmytjäätelöstä on saatavilla myös muita annoksia.

GrillZillassa käytetään mahdollisuuksien mukaan lähituottajien tuotteita ja ruoan maku ja laatu on heille ykkösasia. Herkullisen ruoan lisäksi tarjolla on rentoa tunnelmaa.

Tervetuloa herkuttelemaan!

GrillZIllan löydät Hertsin 1. kerroksesta, heti Linnanrakentajantien sisäänkäynnin yhteydestä.

Ravintolan aukioloajat:
Ma-La 10-20
Su 12-20

Lue lisää: grillzilla.fi

Takaisin