Takaisin

Energiansäästötalkoot

Hertsin arvoihin kuuluu vastuullinen ja kestävää kehitystä tukeva toiminta, jota toteutamme yhdessä vuokralaistemme kanssa sekä ihmisten että ympäristön hyväksi. Olemme sitoutuneet energiansäästötalkoisiin ja tehneet jo useita toimenpiteitä, kuten esimerkiksi alentaneet kauppakeskuksen ja pysäköintihallin lämpötiloja sekä optimoineet entisestään valaistuksia ja ilmanvaihtoa.

Kiinteistö on kohtuullisen uusi, ja jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa huomioitiin energiansäästömahdollisuuksia kattavasti. Hertsissä on käytössä nykyaikainen automaatio, jolla pystytään vaikuttamaan energiankulutuksen optimointiin.

Useissa huolto- ja takatiloissa valaistukset toimivat liiketunnistimilla, jotta valot eivät pala siellä turhaan. Hertsin pihan ja seinustojen ulkovalot pidetään päällä normaalisti, koska ne ovat myös tärkeä osa alueen ja asiakkaiden turvallisuutta. Sytytämme marraskuun lopulla jouluvalot (led), joilla haluamme tuoda asiakkaillemme vuoden pimeimpään aikaan joulumieltä ja piristystä. Jouluvalot ovat kuitenkin päällä lyhyemmän ajanjakson kuin aiempina vuosina.

Lue lisää Hertsin vastuullisuudesta: https://hertsi.fi/vastuullisuus/

Takaisin