Nuudeli
Takaisin

Cafe Noi tarjoaa Hertsin asiakkaille kevyen lounaan ja viihtyisän kohtaamispaikan

Hertsiin ensi vuonna avautuva Cafe Noi tarjoilee eurooppalais–aasialaisia lounaita ja laadukasta kahvia. Vietnamista 90-luvulla Suomeen muuttanut Quynh Enqvist on kokenut tekijä sekä lounasravintolan että kahvilan pyörittämisessä. Nyt laitetaan pystyyn hyvän olon lounaskahvila.

– Tarjoamme paljon kevyitä lounasvaihtoehtoja ja erityisesti kasvisruokaa. Kaiken, mitä myymme, teemme itse keittiössä. Ruoissa painottuu kaakkoisaasialainen kasvisruoka, mutta kattavan kasvisruokavalikoiman lisäksi tarjolla on myös kanaruokia ja salaatteja, kertoo Enqvist.

Tarkoitus ei ole tehdä niitä perinteisimpiä kasvisruokia, vaan tuoda uusia elämyksiä niille, jotka kaipaavat kevyempiä lounasvaihtoehtoja Herttoniemessä.

– Kevyemmälle lounaalle tuntuu olevan kasvava tarve. Haluamme vastata tarpeeseen ja tarjota vähän erilaista, kuin mihin ihmiset ovat tottuneet.

Myös erikoisruokavaliot otetaan huomioon tarjonnassa.

Hengähdyshetki arkeen

Asiakaspaikkoja lounaskahvilaan tulee noin 60. Lounaan lisäksi kahvilasta saa tietenkin kahvia, johon panostetaan, samoin kuin teevalikoimaan. Lounaspaikan lisäksi kahvila toimi paikallisille viihtyisänä olohuoneena.

– Meille voi tulla hengähtämään hetkeksi. Olemme myös kätevästi metroliikenteen vieressä, joten palvelemme työmatkalaisia.

Iltapäiväkahveille tai lounaspalaveriin

Enqvist odottaa myös mielenkiinnolla, miten kahvilassa päästään kohtaamaan kaikkia Hertsin asiakkaita.

– Yläkerrasta löytyy palvelutalo ja heidänkin asukkaat voivat istahtaa nauttimaan kahvista ja leivonnaisista.

Hertsiä Enqvist pitää mielenkiintoisena keskuksena.

– Alue kehittyy koko ajan, asuinrakennuksia rakennetaan paljon. Mutta Herttoniemessä on paljon myös yrityksiä, joten odotamme niitä asiakkaita, jotka kaipaavat työpaikkansa lähelle uutta lounasravintolaa, hän miettii.

Cafe Noista tehdään miellyttävä paikka myös kokouksiin ja etätyöskentelyyn. Luvassa on latauspisteitä, joiden on huomattu olevan etätyöskentelijöiden lisäksi tärkeitä myös nuorille puhelimien lataamiseen.

– Tehdään kahvilaan kiva tunnelma, jotta kaikki viihtyvät siellä lounaalla tai kahvilla!

Takaisin