Takaisin

Asiointi Hertsissä on turvallista

Kauppakeskus Hertsi panostaa kokonaisvaltaiseen turvallisuuteen tehokkailla koronatoimenpiteillä. Kauppakeskus on keväällä 2021 ottanut käyttöönsä Nanoksi Finland Oy:n antimikrobisen valokatalyysipinnoituksen, joka desinfioi pintoja jatkuvasti eliminoiden virukset ja bakteerit. Nanoksin valokatalyysipinnoitus on suomalainen innovaatio, jonka tutkimustyö ja tuotekehitys tapahtuvat Tampereen yliopistossa.

Samaan pinnoitukseen luottavat sairaalat, hoivakodit ja monet muut terveydenhuoltoalan yksiköt. Pinnoite kehitettiin alun perin juuri näihin terveydenhuoltoalan korkeaa hygieniatasoa vaativiin kohteisiin.

Nanoksi Finland Oy:n pinnoitus tekee asioinnista kauppakeskuksessa turvallista asiakkaille sekä lisää kaikkien työntekijöiden työturvallisuutta. Koronaepidemian lisäksi pinnoitus tehoaa muun muassa norovirukseen, kausi-influenssaan ja muihin vuosittain palaaviin tartuntatauteihin. Näin pystytään muun muassa suojaamaan henkilökunta taudeilta ja tutkitusti vähentämään sairaspoissaoloja. Kokonaisvaltainen turvallisuuteen panostaminen on ollut Hertsissä prioriteettina epidemiatilanteen alusta alkaen.

Tehokkaisiin turvatoimiin panostaessa otetaan huomioon kosketuspintojen tartuntareitti. Niihin sisältyy merkittävä riski sairastua. Pinnoitus on kohdennettu kaikkiin kosketuspintoihin, joihin koskiessaan asiakas saattaa altistua tartunnoille muun muassa hissien painikkeisiin, kaiteisiin, liukuportaiden ja tasojen käsijohteisiin, vessojen kosketuspintoihin ja oven kahvoihin, portaikoiden käsijohteisiin sekä mainosnäyttöjen kosketuspintoihin. Pinnoituksella on käsitelty myös lasten leikkipaikka, avoin coworking-tila ja muut asiakastilat.

Kauppakeskuksessa tärkeimpänä päämääränä on taata turvallinen ympäristö sekä asiakkaille että henkilökunnalle, siksi Hertsissä on tehty kaikki voitavat toimenpiteet kasvaneiden hygieniavaatimusten eteen. Hertsissä on hyvin tilaa ja turvallista asioida. Olemme huomioineet koronan kattavasti ja muun muassa lisänneet tehostetun siivouksen lisäksi reilusti käsidesejä sekä sisäänkäynneille maskiroskikset, jotka takaavat kasvomaskien turvallisen hävittämisen. Kauppakeskuksessa muistutetaan monin eri tavoin turvaväleistä, käsien pesusta ja maskin käytöstä.

Lue lisää täältä!

Takaisin