Takaisin

Arvonta Hertsissä 4.-10.4. – säännöt

Hertsin synttäreille arvotaan keltainen Helkama Jopo! Voit osallistua arvontaan koko synttäriviikon ma-su 4.-10.4. Hertsissä. Arvontalaatikko sijaitsee Prisman kassoja vastapäätä, 1. kerroksessa. Arvonta suoritetaan seuraavalla viikolla ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Hertsin synttärit 2022 – arvonnan säännöt

Järjestäjä

Kauppakeskus Hertsi

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua kaikki yli 15-vuotiaat kauppakeskus Hertsin asiakkaat pois lukien kauppakeskuksen liikkeiden työntekijät sekä yhteistyökumppaneiden työntekijät.

Osallistumisajankohta

Arvontaan voi osallistua 4.-10.4.2022. Osallistu arvontaan täyttämällä yhteystietosi arpaan ja jättämällä ne 1. kerroksen arvontalaatikkoon, Prisman kassoja vastapäätä. 10.4.2022 jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistuminen

Kaikki yhteystietonsa täyttäneet voivat osallistua arvontaan. Arvat ja arvontalaatikon löydät 1. kerroksesta, Prisman kassoja vastapäätä. Osallistua voi vain paikan päällä. Järjestäjä ei ota huomioon osallistumisia kirjeitse tai sähköpostitse. Arvonnan tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Palkinnot ja niiden arvo

Helkama Jopo 24’’           noin 400 euroa

Yksi osallistuja voi voittaa yhden palkinnon eli arvonnan voittajia on yksi. Arvonta suoritetaan 12.4.2022 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki 10.4.2022 mennessä täytetyt ja palautetut arvat osallistuvat arvontaan.

Palkinnon luovutus

Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tiistaina 12.4.2022. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, suoritetaan arvonta uudelleen. Palkinto luovutetaan ja on noudettavissa sovittuna ajankohtana kauppakeskus Hertsissä.

Arpajaisvero/vaihto

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Takaisin