Arnolds
Takaisin

Arnoldsin kaikille tutut donitsit hurmaavat Hertsissä

Arnolds on ottanut jenkkityylinsä niin taitavasti haltuun, että firmaa luullaan usein amerikkalaiseksi. Arnolds on kuitenkin suomalainen ketju, jonka jokaista kahvilaa luotsaa itsenäinen yrittäjä. Ensimmäinen Arnolds avattiin Turkuun vuonna 1991 ja vuonna 2020 ketju laajenee myös Hertsiin.

– Hertsiin tulee viihtyisä ja mukava Arnolds, jossa on laaja tuotevalikoima. Sinne on mukava tulla kahville ja syömään niin makeita kuin suolaisiakin herkkuja, kertoo Arnoldsin operatiivinen johtaja Elina Lähtevänoja.

Laajan valikoiman uutuutena raikkaat salaatit

Moni tuntee Arnoldsin herkullisista donitseista, mutta laajaan valikoimaan kuuluvat myös muffinssit ja lämpöiset spinnyt, maukkaat toastit, ruokaisat bagelit ja useat erilaiset delituotteet. Tämän vuoden alusta asti Arnolds on tarjonnut myös salaatteja.
Kaikki suolaiset tuotteet toimivat hyvin myös lounaina. Suurempaan nälkään voi valita esimerkiksi omavalintaisen bagelin, donitsin ja juoman combo-aterian. Myöskään juomapuolen suhteen ei tarvitse pettyä.

– Meillä on laaja juomavalikoima, niin kylmiä kuin kuumia juomia. Smoothiessa ja fruitiessa maistuvat aidot marjat ja hedelmät ja kahvijuomissamme käytetään korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja papuja. Meiltä löytyykin myös runsas valikoima huippulaatuisia erikoiskahveja.

Omat reseptit ja iloinen palvelu

Lähtevänoja uskoo, että syy Arnoldsin suosioon ovat korkealaatuiset tuotteet ja hyvä palvelu. Alkuvuodesta lanseeratut salaatitkin ovat jo löytäneet paikkansa asiakkaiden sydämissä, koska ne ovat laadukkaita, maukkaita ja taatusti tuoreita.

– Käytämme kaikissa tuotteissamme korkealaatuisia raaka-aineita ja omia perinteisiä reseptejä. Palvelumme on reipasta ja iloista.

Hertsissä Lähtevänoja odottaakin sitä, että Arnoldsissa päästään palvelemaan alueen asiakkaita.

– Odotamme, että saamme tarjota meidän herkullisia tuotteita myös siellä suunnassa. Uskon, että kävijöitä löytyy kyllä. Turkuun aukeaa ensi viikolla uusi toimipiste, nyt siellä on vielä remontti ja kyltti: “Tähän tulee Arnolds”. On ollut niin ihana nähdä, kuinka ihmisille nousee hymy huulille ja he huudahtavat “Oi että, tähän tulee Arnolds”.

Lupa herkutella

Mitä terveisiä Lähtevänoja lähettää Hertsin tuleville asiakkaille?

– On lupa herkutella! Jokainen on tervetullut meille nautiskelemaan.

Myös Hertsin läheisten työpaikkojen palavereita ketjun läsnäolo saattaa piristää. Arnoldsilla kun on jatkuva take away -tarjous, jolla saa mukaansa 12 makeaa herkkua yhdeksän hinnalla tai kuusi viiden hinnalla.

Takaisin