Arnoldsin kaikille tutut donitsit hurmaavat Hertsissä – valikoimassa myös salaatteja

Amerikkalaistyylisiä donitseja tarjoileva Arnolds on ottanut jenkkityylinsä niin taitavasti haltuun, että kotimaista ketjua luullaan usein amerikkalaiseksi. Kotimaisten yrittäjien franchising on kuitenkin kotoisin Turusta. Vuonna 2020 ketju laajenee myös Hertsiin.

– Hertsiin tulee viihtyisä ja mukava Arnolds, jossa tarjotaan laaja valikoima tuotteita. Sinne on mukava tulla kahville, syömään lounasta tai aamupalaa, nauttimaan herkuista, kertoo Arnoldsin operatiivinen johtaja Elina Lähtevänoja.

Laajan valikoiman uutuutena raikkaat salaatit

Moni tuntee Arnoldsin herkullisista donitseista, mutta laajaan valikoimaan kuuluvat myös muffinssit, keksit, toastit, bagelit, delituotteet ja patongit. Tämän vuoden alusta asti Arnolds on tarjonnut myös salaatteja.

Kiireinenkin saa Arnoldsista eväät mukaansa. Valikoimassa on erilaisia grab & go -tuotteita, ja valikoima tulee luultavasti vielä laajentumaan.

Myöskään juomapuolen suhteen ei tarvitse pettyä.

– Meillä on tarjolla ihania Johan & Nyströmin vastuullisesti tuotettuja kahveja sekä aidoista marjoista tehtyjä smoothieita ja fruitieita.

Omat reseptit ja iloinen palvelu

Lähtevänoja uskoo, että syy Arnoldsin suosioon ovat korkealaatuiset tuotteet ja hyvä palvelu. Juuri lanseeratut salaatitkin ovat löytäneet paikkansa asiakkaiden sydämissä, koska ne ovat laadukkaita ja tuoreita.

– Käytämme korkealaatuisia raaka-aineita ja omia perinteisiä reseptejä. Palvelumme on reipasta ja iloista.

Hertsissä Lähtevänoja odottaakin sitä, että Arnoldsissa päästään palvelemaan alueen asiakkaita.

– Odotamme, että saamme tarjota meidän herkullisia tuotteita myös siellä suunnassa. Uskon, että kävijöitä löytyy kyllä. Turkuun aukeaa ensi viikolla uusi toimipiste, nyt siellä on vielä remontti ja kyltti: “Tähän tulee Arnolds”.  On ollut niin ihana nähdä, kuinka ihmisille nousee hymy huulille ja he huudahtavat “Oi että, tähän tulee Arnolds”.

Lupa herkutella

Mitä terveisiä Lähtevänoja lähettää Hertsin tuleville asiakkaille?

– On lupa herkutella! Ja tulla käymään Arnoldsissa. Tervetuloa meille nautiskelemaan.

Myös Hertsin läheisten työpaikkojen palavereita ketjun läsnäolo saattaa piristää. Arnoldsilla kun on jatkuva paljousalennus, jolla 12 makeaa herkkua saa mukaansa yhdeksän hinnalla.

< TAKAISIN