Akropolis Greek Grill
Takaisin

Akropolis Greek Grill hemmottelee kreikkalaisten herkkujen ja katuruoan ystäviä

Kesätapahtumista tunnetuksi tulleita kreikkalaisia grilliruoka-annoksia saa pian myös Hertsistä, kun Akropolis Greek Grill avaa ensimmäisen ravintolansa.

Gyros, souvlaki, bifteki, keftedes, moussaka… Herahtiko vesi kielelle?

Vai jäitkö miettimään, mistä oikein on kyse? Kyseessä ovat kreikkalaiset grilliherkut, ja pian niitä saa Hertsistä, kun Akropolis Greek Grill avaa ovensa kulinaristisia kokemuksia kaipaaville. Annoksiin kuuluu esimerkiksi lihavartaita, lihapullia ja pitaleipiä.

– Ravintolan toiminta alkoi vuonna 2014 grillikioskitoimintana ja on sittemmin jatkunut grilliautotoimintana, kertoo Marios Alammouri, joka pyörittää ravintolatoimintaa.

Uusi ravintola on vastaus monen asiakkaan toiveeseen

Akropolis Greek Grillin sinivalkoisen auton on tähän saakka voinut bongata esimerkiksi erilaisista tapahtumista tai Helsingin Rautatientorilta.

– Olemme olleet mukana lukuisissa eri kokoisissa tapahtumissa yksityistilaisuuksista isoihin festareihin. Pääsääntöisesti olemme auki viikonloppuisin Helsingin Rautatieaseman läheisyydessä, Alammouri kertoo.

Grilliautomyynti on painottunut viikonloppuihin ja iltoihin, ja Alammouri on nyt innoissaan ensimmäisen ravintolan avaamisesta.

– Asiakaskuntamme on laaja ja meillä on paljon vakioasiakkaita. Olemme saaneet ruoastamme oikein hyvää palautetta ja moni on toivonut, että sitä pystyisi ostamaan myös arkisin. Nyt pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin, Alammouri iloitsee.

Valikoimaa myös kasvissyöjille

Pääkaupunkiseudulla on muutama muukin kreikkalainen ravintola, mutta Akropolis Greek Grill on erikoistunut nimenomaan grilliannoksiin. Ravintolan avaamisen myötä valikoima laajenee ja monipuolistuu. Kreikkalaisten katuruokaherkkujen lisäksi valikoimasta löytyy erilaisia hampurilaisia ja salaatteja, sekä useampi maukas kasvisruoka. Myös vegaanit on huomioitu.

Ruoan voi napata nopeasti mukaan tai syödä kiireettömästi paikan päällä. Herkullisen ruoan lisäksi tarjolla on rentoa tunnelmaa, Alammouri lupaa. Vanhoille ja uusille asiakkaille hän lähettää terveisiä.

– Tervetuloa pienelle makumatkalle Kreikkaan! Hertsiin on luvassa viihtyisä grilliravintola, jossa asiakas saa kokea aidon kreikkalaisen makuelämyksen.

Takaisin