Nainen Tempur sängyllä
Takaisin

Tempur Pop Up Store avaa ovet 3.8. klo 10

Tempur Pop Up Store avaa ovensa Kauppakeskus Hertsissä elokuun alussa. Myymälän löydät kauppakeskuksen 1. krs. Prismaa vastapäätä 13.9. asti.

Hyvän ja laadukkaan unen merkitys on ymmärretty jo useamman vuoden ajan olevan yhtä tärkeä terveydelle ja jaksamiselle, kuin hyvä ruoka ja liikunta. Erityisesti tänä vuonna olemme  viettäneet enemmän aikaa kotona, kuin koskaan aikaisemmin. Hyvän sängyn ja tyynyn merkitys on korostunut entisestään.

Perhe Tempur-sängyssä

”Avaamme Pop Up -myymälöitä, koska haluamme mahdollistaa yhä useammalle paremmat yöunet.” kertoo Tempur Brand Store Vantaan myymäläpäällikkö Jenna Räisänen. Välillä jopa sänkyliikkeeseen lähteminen voi olla haastavaa perheen ja työn ohella – siksi menemmekin paikkoihin, joissa ei vielä ole Tempur-myymälää tai -jälleenmyyjää.

TEMPUR-patja ja -tyyny muotoutuvat kehon lämmön ja painon vaikutuksesta, jolloin pintaverenkierto paranee ja vartalo on fysiologisessa asennossa laajemmalla tukipinnalla. Uni on syvempää, jolloin myös hengitys syvenee, keho rentoutuu ja nukkuja liikehtii vähemmän yön aikana. Sängyssä nukutaan kolmasosa elämästä ja tänä vuonna sängyssä on vietetty vielä enemmän aikaa – panostamalla patjaan ja tyynyyn edistät omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi.

Myymälässä on superale:

  • Patjanpaksuus on alennuksesi jopa -30%
  • Tyynyn ostajalle lahja kaupanpäälle (arvo 69€), niin kauan kuin tuotetta riittää
  • Nopeimmille erä mallisänkyjä superalennuksin!

Aamiainen Tempur-sängyssä

Pop Up -myymälästämme löydät koulutetun nukkumisergonomian asiantuntijan, joka auttaa valitsemaan yksilöllisesti sopivan tyynyn ja patjan sekä vastaa unen huoltoon liittyviin kysymyksiin. Asiantuntija on paikalla joka päivä MA-PE 10-18, LA 10-16 ja SU 12-16. Voit myös varata ajan täältä valitsemalla Hertsin myymälän. Ajanvaraajalle lahja. Ei ostopakkoa, mutta juodaan kahvit!

TEMPUR POPUP STORE 3.8.-13.9.

MA-PE 10-18
LA 10-16
SU 12-16

Lämpimin terveisin, Tempur-tiimi

Takaisin